Çözüldü 5 yıldır eksik yatan memur maaşının iadesi yapılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Rbletkn

Femtopat
Daha fazla  
Bildiğiniz gibi lise mezunu hemşire ve 2,4 yıllık üniversite mezunu maaşları farklı. 5 yıl önce 2 yıllığa tamamlamasına rağmen 5 yıldır lise mezunlarına verilen maaş veriliyor. Bu beş yılın hakkı alınır mı? Bilgisi olan cevap verirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yapılır, bir dönem kamuda çalıştım, bir memurun başına bu olay gelmişti. Her ay ufak bir ücret eksik yatmıştı. Birkaç yıl sonra mutemet kendi fark etmişti ve düzeltildi. Emsal karar vardır bulursan kesin işe yarar. Yoksa bile yine de geri alırsın.

İlk mesajını güncellemişsin, açıklamanı sonra gördüm. İlk cevabım başlığa göreydi. Ben de ona göre devam edeyim. Eğer sen mezuniyetini aldığın an kurumu haberdar ettiysen, belgeni dilekçeyle teslim ettiysen evet. Değilse işler farklı. Bir de sözleşmeli mi başladın o da önemli
Yapılır, bir dönem kamuda çalıştım, bir memurun başına bu olay gelmişti. Her ay ufak bir ücret eksik yatmıştı. Birkaç yıl sonra mutemet kendi fark etmişti ve düzeltildi. Emsal karar vardır bulursan kesin işe yarar. Yoksa bile yine de geri alırsın.

İlk mesajını güncellemişsin, açıklamanı sonra gördüm. İlk cevabım başlığa göreydi. Ben de ona göre devam edeyim. Eğer sen mezuniyetini aldığın an kurumu haberdar ettiysen, belgeni dilekçeyle teslim ettiysen evet. Değilse işler farklı. Bir de sözleşmeli mi başladın o da önemli

Çözüm

İlk mesajını güncellemişsin, açıklamanı sonra gördüm. İlk cevabım başlığa göreydi. Ben de ona göre devam edeyim. Eğer sen mezuniyetini aldığın an kurumu haberdar ettiysen, belgeni dilekçeyle teslim ettiysen evet. Değilse işler farklı. Bir de sözleşmeli mi başladın o da önemli.

Yani eksik ödemeler mutametin hatası ise kesin ödeniyor mu? Bir de o zamanın alamadığın parası şu an değer kaybetti, faizi ile mi ödüyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani eksik ödemeler mutametin hatası ise kesin ödeniyor mu? Bir de o zamanın alamadığın parası şu an değer kaybetti, faizi ile mi ödüyor?
Ben memurluktan ayrılalı bayağı zaman oldu, o yüzden faiziyle mi alırsın onu bilemem, ama evet mutemet hatası ise kesin ödenir. Peşinde durmak lazım sadece.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı