5 yıllık PSU değişmeli mi?

61memet61

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi 5 yıllık bir PSU kullanıyorum. Sistemimde i5 6500 Skylake işlemci ve GTX 1060 ekran kartı var. Hayret verici yani sistemde hiçbir sorun yok, tam güç besleme yapabiliyor PSU. Kafama takılan şey PSU mu kaliteli çıktı. Yoksa yıllardır Allaha emanet mi çalışıyordu bilgisayar?

11.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah'a emanet gidiyor gibi. :D Yalnız bir söz vardır bilemem, ''Çalışıyorsa, kurcalama!''. Sen yine de bütçeni belirt. Yeni PSU alman senin ve sisteminin yararına olacaktır...

Kardeşim peki PSU hakkında marka olarak bir şey diyebilirmisin. Üstünde yazan özellikleri filan?

Parçalar çok güç çekmiyor ama her zaman kaliteli PSU' dan yanayım sonuçta sistemi besleyen o.

Evet donanımların TDP değerleri düşük. Ama şu var bazı kaliteli markalar bile hemen koy verirken benim PSU beni hayrete düşürüyor çünkü 5 sene oldu. :D:D

GTX 1060 ve i5 6500 toplamda 180W harcıyor. Diğer parçaları da hesap edersek güç kaynağı yeterli gibi. Arkadaşların dediği gibi çalışıyorsa kurcalama. Ama için rahat edecekse 80+ 450W bir psu alınabilir bu sisteme...

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı