5 Yıllık 550W PSU RX 570 Çalıştırır mı?

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar saolun. Kart geldiğinde uzun benchmarklar ve 1-2 saatlik oyun deneyimi yaparım zaten onu kaldırıyorsa sorun olacağını pek sanmıyorum. Kart ve psu ile ilgili durumları buradan haber veririm.

Ve ek olarak inancım arttı işlemcide 125W TDP yazmasına rağmen en uzun stres testlerinde bile 53W'ı gördü.

Son düzenleme:
Hocam beni korkutan şimdi her sene psu %5-10 arası güç kaybediyor diyorlar ya 5 senede ortalama %35 falan güç kaybetse o sorun yaratırmı ? Bu sefer 12V 456W yerine 300W'a falan düşmüş olacak. Umarım yanılıyorumdur. Rx570 varken Gtx 1650 almak istemiyorum.
Bende 6 yıllık 600w PSU var GTX1080 var sorun yok çalıştırıyor:)

Tabi kısmetse bütçem olduğunda değiştiricem :)

RX 580 4GB modeline (185W tüketiyor) 650W Hadron PSU yetmedi. Halbuki 12V kanalından 578W veriyordu. Ona rağmen yetersiz kaldı. Bence PSU'n yetmeyecek ama denemekten zarar gelmez.
Hocam Hadronu bende araştırdım 600W PSU'su 12V kanalından 300W falan veriyor tamamen şişirilmiş bir güç kaynağı çöpünde çöpü bendeki 550W bile 12V dan 456 veriyordu 80+ falanda değildi. Hadron PSU'yu kullanırken kaçıncı senesinde oldu bu. Bir deneyelim bakalım zaten ilk taktıgımda kesinlikle acacagını dusunuyorum sadece yük altındayken durumu ne olur ondan emin değilim.

Bende 6 yıllık 600w PSU var GTX1080 var sorun yok çalıştırıyor:)

Tabi kısmetse bütçem olduğunda değiştiricem :)
Çok güzel hocam bakalım hayırlısıyla umarım çalısır da 1 sene o güç kaynağı idare etse sorunsuz bir şekilde gene yeter sadece 8gb ram de alıcam ekran kartıda alıcam birde PSU'ya gücüm yetmez :)

Hocam Hadronu bende araştırdım 600W PSU'su 12V kanalından 300W falan veriyor tamamen şişirilmiş bir güç kaynağı çöpünde çöpü bendeki 550W bile 12V dan 456 veriyordu 80+ falanda değildi. Hadron PSU'yu kullanırken kaçıncı senesinde oldu bu. Bir deneyelim bakalım zaten ilk taktıgımda kesinlikle acacagını dusunuyorum sadece yük altındayken durumu ne olur ondan emin değilim.
Daha birinci senesiydi ve 12V kanalından 578W verdiğine eminim. Yani üzerinde öyle yazıyor.

Sana şöyle bir tecrübemi söyleyeyim tabi ki başına gelecek değil de. 10 Yıllık PSU vardı benim de Cooler Master fakat yeni sisteme taktım hiç bir problem yok. CW sorunu çıktı ekran kartı sandım yolladım boşa arada mavi ekran verdi, Ram'ler de miş sorun, sonra sıvı soğutma bozuldu. Ben de tabi ister istemez PSU dan kaynaklandığını düşündüm sonuçta 10 yıllık PSU akımları istenilen zaman da Alternatif ve doğru akıma çeviremezse sıkıntı oluşabilir. Veyahutta tamamen şansızlığım aklının bir kenarın da olsun tavsiyem çok zarara girmeyeceksen bir tane yeni PSU almandır. Olaya çalıştırsın diye bakıyordum ben de ama öyle olmuyormuş yeni PSU aldım 750 W Cooler Master'ın parçalar değişti, CW tüm sorunlar düzeldi sorunsuz şekilde kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı