5 yıllık PSU değişmeli mi?

Güç kaynağın çok kötü bir an önce değiştirmeni tavsiye ederim. Cooler master,corsair,high power vb gibi markalardan uzak durmalısın. Belirttiğim markalar hiç bir zaman kendi psularını üretmezler belirli firmalarla anlaşıp onlara üretirler ve ürünün üzerine kendi etiketini yapıştırırlar sakın ama sakın öyle bir hata yapma. Fsp ve easonic senin için en iyisi olacaktır.

Güç kaynağın çok kötü bir an önce değiştirmeni tavsiye ederim. Cooler master,corsair,high power vb gibi markalardan uzak durmalısın. Belirttiğim markalar hiç bir zaman kendi psularını üretmezler belirli firmalarla anlaşıp onlara üretirler ve ürünün üzerine kendi etiketini yapıştırırlar sakın ama sakın öyle bir hata yapma. Fsp ve easonic senin için en iyisi olacaktır.

Kardeşim ben araştırdım Artes bir türk firması yani ürün yerli üretim. Demek ki bizim ülkemizde bazen kaliteli ürün üretebiliyor yada benim şansıma aldığım PSU kaliteli çıktı. :D

Yeterince psu hakkında bilgi sahibi değilsin.

Saygılar kardeşim beni aydınlattın. Sağlıcakla kal Allahın rahmeti ve bereketi üzerine olsun.

tumblr_o4f54hYg4D1t0exp1o1_400.jpg

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı