50.000-70.000 TL arası Hepsiburada'dan hazır sistem önerisi

Açıkcası normalde çok anlamadığım için ben dizüstüne yönelicektim ama arkadaşlarımda sizinle aynı fikirleri belirtince masaüstüne yöneldim. Ayrıca anladığım kadarıyla bi kaç yıl sonra bazı parçaları eskise bile ayrı ayrı yenileme şansım olduğundan tekrar sıfırdan bi ürün almama gerek olmayacak bu yüzden çok daha mantıklı benim için
Doğru, masaüstü gerçekten mantıklı bir çok yönden. 70K'lık dizüstünün vereceği performansın iki katını 35-40klık masaüstünden alabilirsiniz. Hepiburada'dan almaktan vazgeçin, Itopya tarzı sitelerdeki uygun sistemleri alın. Şu sistemi öneririm kesinlikle (37k):

Rami 6000mhz cl30 yapın.

@messinicocugu @LorrieNN ve diğer arkadaşlar, parça parça almak daha mantıklı olucak gibi geldi bana ki öyle daha uygun gibi. Birleştirme işini anlamasamda bir şekilde halledeceğim. Attığım parçalardan bu gereksiz daha uyguna şunu al işini görür dediğiniz veya şu markaya gerek yok şuda olsun dedikleriniz varsa yardımcı olabilir misiniz? Ben sıvı soğutucu,kasa,power supply vs. Başka bi toplama bilgisayardan örnek aldım bildiğimden değil. İşlemci ekran kartı böyle olucak onun dışında fiyat artmıcak şekilde değiştir dediğiniz şeyler varmıdır? Bu şekilde uyumlumu aldığım parçalar sorun yaşarmıyım gen4 gen5 veya kasanın kendisi parçalarla vs. uyumsuzluk benzeri demek istiyorum. Çok üst kalite bişeyi bütçem kaldırmıcak gibi zaten çocuktan dolayı günde max iki üç saat oynayabilen biriyim ona göre yorum yaparsanız sevinirim zaten 60 bini aşmak istememe sebebimde orta ayar bi oyuncu olmam ve bütçem kısıtlı olması. 60 bin altınada düşürecek işini görür dediğiniz önerileniriz varsa dahada mutlu olurum :)

@messinicocugu @LorrieNN ve diğer arkadaşlar, parça parça almak daha mantıklı olacak gibi geldi bana ki öyle daha uygun gibi. Birleştirme işini anlamasam da bir şekilde halledeceğim. Attığım parçalardan bu gereksiz daha uyguna şunu al işini görür dediğiniz veya şu markaya gerek yok şu da olsun dedikleriniz varsa yardımcı olabilir misiniz? Ben sıvı soğutucu, kasa, Power Supply vs. Başka bir toplama bilgisayardan örnek aldım bildiğimden değil. İşlemci ekran kartı böyle olacak onun dışında fiyat artmayacak şekilde değiştir dediğiniz şeyler var mıdır? Bu şekilde uyumlu mu aldığım parçalar sorun yaşar mıyım Gen4 gen5 veya kasanın kendisi parçalarla vs. uyumsuzluk benzeri demek istiyorum. Çok üst kalite bir şeyi bütçem kaldırmayacak gibi zaten çocuktan dolayı günde Max iki üç saat oynayabilen biriyim ona göre yorum yaparsanız sevinirim zaten 60 bini aşmak istememe sebebimde orta ayar bir oyuncu olmam ve bütçem kısıtlı olması. 60 bin altınada düşürecek işini görür dediğiniz önerileniriz varsa daha da mutlu olurum :)

Şu parçalara bakın hocam:

[/URL]
SSD dışından attıklarımın fiyatları daha düşük bütçeniz yetmezse NV3'te alabilirsin bu parçalarla daha iyi olur sistemin.

Ryzen 5 7600 önerildi daha uygun işini görür ileride bakarsın diye. Siz tavsiye eder misiniz? Bir de şöyle bir kasa ve hava sogutucu atılmış;

https://www.hepsiburada.com/deep-cool-deepcool-cc560-a-rgb-cc560-a-rgb-gaming-atx-siyah-kasa-p-HBCV000043DU5I?utm_source=display&utm

https://www.hepsiburada.com/thermalright-burst-assassin-120-tl-c12c-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-tf7-termal-macun-dahildir-p-HBCV00006F0256?utm_source=display&utm
Artan bütçe ile de anakart daha iyisi tavsiye edilmiş;

https://www.hepsiburada.com/msi-mb-b650-gaming-plus-wifi-am5-ddr5-6000mhz-oc-hdmi-dp-2xm-2-usb3-2-2-5g-lan-wifi-6e-atx-p-HBCV00004QN1W2?utm_source=display&utm

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı