50.000 TL 4K Oyun için Sistem Önerileri

Bütçe
50000 TL
Kasa olarak önerim budur.
Galax markalı ekran kartları kalitelidir özellikle soğutma blokları, indirime girerse alınabilir bence. DeepCool soğutmaları da iyidir onların modellerine göz atabilirsiniz.

Güç kaynağı olarak da bunu alabilirsin yeni NVIDIA güç girişi mevcut.
Yeni güç girişinde yaşanan düzgün takılmazsa veya fazla dik açılı olursa erime problemi, adaptörlere mi özel? PSU'nun kendi kablosunda da aynı sıkıntı yaşanabiliyordur sanırım mantıken.

Kasa olarak önerim budur.
Pahalı gibi hocam ama inceleyeceğim, teşekkürler.

Rtx 4080 gibi bir ekran kartının ekrana yansıtabilecek kalitede bir monitör bulabilirsen bana da haber ver:)). Bence 4k için sistem şu an toplanmaz çünkü piyasada doğru düzgün monitör yok.

Onun yerine bu RAM'lerden alıp manuel OC ile çok basit bir şekilde 6000 MHz CL30 değerini yakalayabilirsiniz AM5 ile.

OC Rehberi olabilecek konu;

Rtx 4080 gibi bir ekran kartının ekrana yansıtabilecek kalitede bir monitör bulabilirsen bana da haber ver:)). Bence 4k için sistem şu an toplanmaz çünkü piyasada doğru düzgün monitör yok.
Oyunları televizyonda oynamayı planlıyorum genelde hocam, OLED veya QLED TV alacağım. Monitör daha çok günlük işler, daha basit oyunlar vs için.

Yukarıdaki bir arkadaşın bahsettği gibi LGC2 42” OLED TV bulabilirsem uyguna monitör yerine direkt onu da alabilirim.

Şu an 2K’ya uygun sistem toplasam, TV’de oynayamayacağım. TV’de oynamasam PS5 ve TV’yi boşa almış olacağım vs vs.

Onun yerine bu RAM'lerden alıp manuel OC ile çok basit bir şekilde 6000 MHz CL30 değerini yakalayabilirsiniz AM5 ile.

OC Rehberi olabilecek konu;

Göz atayım hocam teşekkürler. Ama 2x16 alınca benim kitten daha pahalı oluyor sanki attığınız linkteki RAM.

Göz atayım hocam teşekkürler. Ama 2x16 alınca benim kitten daha pahalı oluyor sanki attığınız linkteki RAM.
Ben aldığımda 1400 TL gibi bir fiyatı vardı. Bir de DDR5'te RAM konusu önemli. Alırken dikkat edin chip üreticisi SK Hynix olsun. Forumda bu işten anlayan hiç kimse Micron önermiyor hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı