50.000 TL DDR5 64 GB RAM sistem önerisi

yklc

Hectopat
Daha fazla  
50K'ya mümkünse NVIDIA ve 64 GB DDR5 sistem önerebilir misiniz? Sadece kasa ve monitor (1080p yeterli) lazım, gerisi var.

Ve ayrıca konudan bağımsız genel bir soru: Hazır sistemler toplamalara göre daha mı ucuz veya pahalı olur, neden? Veya ilk defa bilgisayar toplayacak birinin kendisinin toplamasını tavisye eder misiniz?

Bilgisayar training ve oyun tasarımı için kullanılacağından NVIDIA ve 64 GB RAM tercihimdir, farklı görüşleriniz varsa duymaktan memnuniyet duyarım

1718985459353.png

50K'ya mümkünse NVIDIA ve 64 GB DDR5 sistem önerebilir misiniz? Sadece kasa ve monitor (1080p yeterli) lazım, gerisi var.

Ve ayrıca konudan bağımsız genel bir soru: Hazır sistemler toplamalara göre daha mı ucuz veya pahalı olur, neden? Veya ilk defa bilgisayar toplayacak birinin kendisinin toplamasını tavisye eder misiniz?

Bilgisayar training ve oyun tasarımı için kullanılacağından NVIDIA ve 64 GB RAM tercihimdir, farklı görüşleriniz varsa duymaktan memnuniyet duyarım
Pc toplamak daha uygundur, ama laptop düşünürseniz alta bırakıyorum.

PC toplamak daha uygundur, ama laptop düşünürseniz alta bırakıyorum.

Laptop düşünmüyorum hocam. Yine de teşekkür ederim.

Laptop düşünmüyorum hocam. Yine de teşekkür ederim.
Rica ederim, 50.000 tl'lik bütçenizle sisteme ram takviyesi yapabilirsiniz, bu sistemi tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı