50.000 TL ile ne yapılabilir?

Bilmem ki. Fotoğraf makinesına 2016'da heves ediyordum. Almıştım da sonra balkondan aşağı düşürmüştüm, param parça olmuştu. Kodak marka kaliteli bir şeydi.
50.000 TL'lik cihazı boyun askısı olmadan kullanmayın zaten :D İlginiz varsa 50.000 TL'ye çok güzel modeller var.
 
50.000TL kendime bütçe ayırdım bu bütçe ile sizce Apple Watch mı almalıyım yoksa 14 Plus telefonumu 15 Pro Max modeline mi yükseltmeliyim? Yoksa bilgisayarı mı yenilemeliyim?
Telefona 30 binden fazla vermenin mantığı yok şu piyasada. Ayrıca her sene model değiştirirsen cepte para kalmaz zaten. İyi bir sistem dizersin o paraya.
 
Şöyle söyleyeyim 4 adet ata altın almıştım. Modalim bozuk olunca para harcamayı huy edindim. Ben de altınları bozup moralimi yerine getirmeyi düşünüyordum. 😔

Aynı huy bende de var her sene model yükseltir oldum aslında kötü bir şey.

Bana kalırsa fotoğraf makinesi bu zamanda çok gereksiz kalıyor güncel telefonlar ne kadar fotoğraf makinesi kadar iyi olmasa da çok başarılılar.

Benim tavsiyem harcama yapmamanız, yine de kendimi mutlu etmek istiyorum derseniz bu seçimlerden en mantıklısı telefon modelini yükseltmek olur. Onun içinde bana kalırsa güncel telefonunuz varmış iPhone 16'yı bekleyip onun ile mutlu edin kendinizi derim. :)
 

Geri
Yukarı