50.000 TL yazılım için laptop önerisi

kanka oyun oynamayacam en çok oynadığım valo o da işlemci tabanlı zten diğerleride ets ve gta o yüzden ekran kartından çok işlemci ve işlemci ghz önemli 4050 oynayacağım ekran kartı için yeterli gibime geliyor ama asusun işlemci ghz az hp victusa göre

n11de 48e var ben genel 1 siteden attım linkleri
Yazılım okuyorum demişsiniz ben o yüzden ekran kartına önem verdim ileride yüksek grafik içeren bir projede çalışırsanız ihtiyacınız olur diye. İşlemci de önemli evet ama hp victus genel olarak giriş seviyesi olduğu için basit kalıyor ekran panel kalitesi olsun yazılımları olsun.

Bakın işlemci olarak HP Victus bir miktar daha iyi olabilir evet haklısınız ama cihazların diğer özellikleri ekran kartı vb. bunlar da göz önüne alınmalı. Karar sizin tabii ki.

Yazılım okuyorum demişsiniz ben o yüzden ekran kartına önem verdim ileride yüksek grafik içeren bir projede çalışırsanız ihtiyacınız olur diye. İşlemci de önemli evet ama hp victus genel olarak giriş seviyesi olduğu için basit kalıyor ekran panel kalitesi olsun yazılımları olsun.
aslında yazılımda çalıştığım şeyler .net ve bunda ram hızı ve işlemci önemli oluyor ve android studio bu da aynı şekilde işlemci ve ram normalde amd ryzen alabilirdim ama android studio da çok sıkıntı çıkarıyor amd işlemciler.
Ekran kartı için oyun programlama da önemli gel gelelim siber güvenlikle de ilgileniyorum.
Bu yüzden bilgisayar da çift işletim sistemi olacak linux ve windows şimdi ki bilgisayarım asus vivobook serisi bir problem çıkarmadı. Dell kafama çok yatmıştı çünkü i9 ve işlemci değerleri iyi ama yazılım problemi varsa kafamı ağrıtır monster çok sıkıntılı diyorlar ısınma sorunu ve ddr4 muhabbeti var keza casperıda o sebeple tercih etmedim. lenovoda kafama yatıyor ve ucuz ama işlemci ghz asus gibi çok düşük ve işlemci cachesi düşük ama yinede alınabilir lenovoda sağlam bir marka geliyor. Victus çok güzel çok mantıklı ama herkes almış ama elektronik mağazasında çalışan arkadaşım victusların çok geri geldiğini söylüyor acera karşıda açıkçası önyargılıyım.Ve sizde böyle diyorsunuz o yüzden bilemedim.

Bakın işlemci olarak HP Victus bir miktar daha iyi olabilir evet haklısınız ama cihazların diğer özellikleri ekran kartı vb. bunlar da göz önüne alınmalı. Karar sizin tabii ki.
evet ama ekran kartı 2.planda ram mhzsi ve işlemci gücü odaklı ve sağlamlık yönünden bakıyorum kronik sorunlu bilgisayar alıp 3.senesinde çöpe atmaktansa daha iyisi alınabilir. Haricinde ekran kartı önemi olmadan işlemcisi güçlü olan bir bilgisayar öneriyormusunuz.

Aslında yazılımda çalıştığım şeyler .net ve bunda RAM hızı ve işlemci önemli oluyor ve Android Studio bu da aynı şekilde işlemci ve RAM normalde AMD Ryzen alabilirdim ama Android Studio da çok sıkıntı çıkarıyor AMD işlemciler.
Ekran kartı için oyun programlama da önemli gel gelelim siber güvenlikle de ilgileniyorum.
Bu yüzden bilgisayar da çift işletim sistemi olacak Linux ve Windows şimdi ki bilgisayarım ASUS Vivobook serisi bir problem çıkarmadı. Dell kafama çok yatmıştı çünkü i9 ve işlemci değerleri iyi ama yazılım problemi varsa kafamı ağrıtır Monster çok sıkıntılı diyorlar ısınma sorunu ve DDR4 muhabbeti var keza casperıda o sebeple tercih etmedim. Lenovo'da kafama yatıyor ve ucuz ama işlemci GHz ASUS gibi çok düşük ve işlemci cachesi düşük ama yine de alınabilir Lenovo'da sağlam bir marka geliyor. Victus çok güzel çok mantıklı ama herkes almış ama elektronik mağazasında çalışan arkadaşım Victus'ların çok geri geldiğini söylüyor Acera karşıda açıkçası önyargılıyım. Ve sizde böyle diyorsunuz o yüzden bilemedim.

Evet ama ekran kartı 2.planda RAM MHz'si ve işlemci gücü odaklı ve sağlamlık yönünden bakıyorum kronik sorunlu bilgisayar alıp 3.senesinde çöpe atmaktansa daha iyisi alınabilir. Haricinde ekran kartı önemi olmadan işlemcisi güçlü olan bir bilgisayar öneriyor musunuz?

O zaman bu tam senin aradığın bilgisayar. İşlemcisi en üst düzey ekran kartı da iyi 4060 bulabildim. Onun haricinde ASUS ROG STRIX en kaliteli ve premium modellerden biridir. Aklına yatmazsa burada yeni konu açıp birkaç kişiye daha sorabilirsin.

Eğer bütçen yetmezse senin en başta attığın Victus'un 4070'li modelini buldum bunu alabilirsin.

O zaman bu tam senin aradığın bilgisayar. İşlemcisi en üst düzey ekran kartı da iyi 4060 bulabildim. Onun haricinde ASUS ROG STRIX en kaliteli ve premium modellerden biridir. Aklına yatmazsa burada yeni konu açıp birkaç kişiye daha sorabilirsin.

Eğer bütçen yetmezse senin en başta attığın Victus'un 4070'li modelini buldum bunu alabilirsin.

Evet cok iyi aslinda attigin ASUS biraz daha cikabilirsem en iyisi ASUS olacak gibi olmazsa Victus ilk attigimi alacagim sanirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı