50.000 TL'ye hazır sistem vs tek tek toplamak

Kasa anakart uyumu derken.

Yani ekran kartı girişine tam oturursa anakart iyi olur öbür türlü zor takılıyor o anlamda anakart kasaya göre tam da oturabilir küçük veya büyükte gelebilir araştırman lazım kasa ve anakart uyumunu.
 
Çok anlamıyorsan ve yardım edecek biri de yoksa, hazır alman daha pratik olacaktır. Ama sor almadan, kazıklanma.
 
Reis dediğim gibi İtopya'dan falan baktım ama hiç anlamadığım parçalar var gidip de gereksiz pahalısını veya ucuz diye kalitesiz koymaktan korkuyorum.
Hocam hiç kafanızı yormayın o zaman. Eğer ki vaktiniz çok kısıtlı değilse aşağıya bırakacağım bağlantıdan konunuzu oluşturun. Oradan size güncel fiyatları anlık takip eden arkadaşlar çok yardımcı olacağına eminim. Benim size bahsettiğim tek tek el ile parça parça toplayarak 53K gibi bir fiyata 4080'li sistem topladık arkadaşa. Dediğim gibi kampanya kovalamak da gerekiyor bazen. 30K gibi bir fiyata 4080 bulduk, DDR4 sistem topladık haliyle çok uyguna geldi. Siz şu forumda konuyu tekrar açın ve detaylı şekilde kendinizi anlatın:
 
Vallahi bilgim yok İtopya'dan falan baktım ama işlemci soğutma anakartlar hakkında bilgi sahibi değilim en iyisi vatana gidip konuşayım onlar topluyorsa söylerler seçerim.

Kendin toplarsan istediğin yerden kısıp diğerine ağırlık verebilirsin. Örneğin kasayı pahalı alacağına orta fiyatlı bir kasa alıp ekran kartına daha fazla para harcıyabilirsin. Kısıtlı kalmamış olursun özgürce istediğin gibi bir sistem toplarsın.
 
Merhaba, şu an elimde ASUS ROG STRIX i7-9750 GTX1660 Ti 16 GB olan bir modeli bulunuyor. Fakat ekran küçüklüğünden fazla ısınmadan dolayı setup düşünüyorum ama hazır sistem mi mantıklı olur tek tek almak mı? Bütçe maksimum 50k.
İstediğiniz sistemi toplamak daha iyi olacaktır.
 
Merhaba, şu an elimde ASUS ROG STRIX i7-9750 GTX1660 Ti 16 GB olan bir modeli bulunuyor. Fakat ekran küçüklüğünden fazla ısınmadan dolayı setup düşünüyorum ama hazır sistem mi mantıklı olur tek tek almak mı? Bütçe maksimum 50k.
VOK-HIGHPOWER/Intel Core i5 13400F/MSI GeForce RTX 4070 Ti VENTUS 3X OC 12GB/32GB DDR5/1TB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM
Hocam şuan daha iyisi yok tavsiye ederim. 4080 toplayın isterim ama piyasa çok yüksek bu dolar kurunda o seviyede sistem gelmez artık. Bu hazır sistemi alın kafanız rahat olsun. İtopya bu konuda güvenilirdir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı