Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
@Mithat Berhan hocam alternatif DDR5 sistem yapalım diyeceğim ama AMD tarafında yeni işlemciler olmadığı için elimiz boş aslında Intel dizilir mi oda ayrı bir soru işareti ama alternatif DDR5 sistem yapsak iyi olur paramız yeter mi acaba veya bütçemizi aşar mı?
@Mithat Berhan mevcut kasa ve güç kaynağı olmasa hazır sistem düşünebilirdik hocam hocam sorum olacak Ryzen 7000 serisi fiyatlar çok pahalı olur mu tahmini bir fiyat var mı aklınızda benim tahminime göre tabii kur ne olur bilemeyiz 100 dolar veya 50 dolar fark olur diye düşünüyorum.
@Mithat Berhan şu an B550 anakart üzerinden örnek verecek olursak hocam en kötü 5K veya 6K olur diye düşünüyorum bu arada 7000 serisinin çıkış tarihleri veya piyasaya çıkışı belli mi?
@Mithat Berhan hocam Recep Baltaş hocam 2022'nin 2ci çeyreği demişti ne zaman hangi aya denk geliyor bilmiyorum ama kur sabit durmazsa yüksek fiyat olursa DDR5 hayal olur gibi ama sizin dediğiniz gibi ekran kartından kısmak gerekiyor NVIDIA 4000 serisi kart bekleyip te almak saçma olur hem yeni mimari olacak bu sefer de 5000 serisi kartlarda daha fazla performans olacak ama gönlümde 3000 serisi iyi bir kart alıp artık DDR4 veya drr5 sistem kurmak daha mantıklı olur benim için temmuz veya ağustos ayına gelelim bende o zamana kadar biraz nakit ayarlamış olurum.
@Mithat Berhan o işlemcilere baktım oyunlarda ahım şahım bir FPS farkı göremedim 5900X ile aralarında sanki hocam ama tabii Intel sistemde toplayabiliriz duruma göre merak ettiğim bir konu daha vardı 3080 neden 3 model olarak satılıyor hocam 3080 10GB modeli 12 GB modeli var 3080 Ti 12 GB modeli var bir de. @Mithat Berhan saydığım modellerin farkı var mı hocam. @Mithat Berhan hocam geri dönüş yapmadınız.