50000 TL'ye sistem toplama

Bütçe
50000
Şöyle bir sistem topladım birkaç ufak değişiklik yaparak sizce nasıl olmuş? Toplam 54300 TL. :) @uzeyirmehdizade @Slippin Jimmy0 @messinicocugu @neqetria

Son düzenleme:
Şöyle bir sistem topladım birkaç ufak değişiklik yaparak sizce nasıl olmuş? Toplam 54300 TL. :) @uzeyirmehdizade @Slippin Jimmy0 @messinicocugu @neqetria

Kasayı değiştirebilirsiniz:

Kasayı değiştirebilirsiniz:

Kasa konusunda hiç bilgim yok tamamen görüntüsünden yola çıkarak seçtim. Bu markayı hiç duymadım daha yüksek bir fiyatta daha güzel bir model var mı? Kasa için 3000TL'ye kadar çıkabilirim.

@TouchMyFlow güzel sistem, fakat 13600KF zayıf kalmış.

Önerdiğiniz işlemci ile aralarında çok fazla fiyat farkı var fakat performans olarak değmez diye düşünüyorum. Bütçemi de fazlasıyla aştığım için seçemedim bu yeterli olmaz mı?

@TouchMyFlow DLX-21 mesh hava sirkülasyonu konusunda başarılı bir model, ve büyük bir kasa.

Kasayı bu modelle değiştireyim o zaman. Benim için de daha iyi 53450 TL oluyor bu şekilde. Bazı ürünleri uygun fiyata almak için farklı sitelerden alacağım. Sistemi toplayacak cesaret yok ama bende. Bunu nasıl çözebilirim? :)

Kasayı bu modelle değiştireyim o zaman. Benim için de daha iyi 53450 TL oluyor bu şekilde. Bazı ürünleri uygun fiyata almak için farklı sitelerden alacağım. Sistemi toplayacak cesaret yok ama bende. Bunu nasıl çözebilirim? :)
Her türlü toplatırsınız hocam bir bilgisayarcıya yada kendiniz de yaparsınız.

Her türlü toplatırsınız hocam bir bilgisayarcıya ya da kendiniz de yaparsınız.

Parçalarda uyumsuz veya eksik olan hiçbir şey yok değil mi? Hem DDR5 olarak değiştirdim hem de hiçbir parçadan kısmadım. Bu şekilde toplamaya başlayayım eğer tamam dersiniz. Ekran kartı fiyatı da sabaha göre 1000 TL daha düşmüş kaçırmamak lazım. :)

Parçalarda uyumsuz veya eksik olan hiçbir şey yok değil mi? Hem DDR5 olarak değiştirdim hem de hiçbir parçadan kısmadım. Bu şekilde toplamaya başlayayım eğer tamam dersiniz. Ekran kartı fiyatı da sabaha göre 1000 TL daha düşmüş kaçırmamak lazım. :)
Ben bir sorun göremedim hocam @messinicocugu hocam da baksın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı