50.000 TL'ye telefon önerisi

Kötü, Çin malı, ne olduğu belli olmayan, köklü bir marka değil, 2. el satamazsın doğru düzgün fiyata, ileride ne olacağı belli değil.
Neden saçma sapan peki?

Uyumlu çalışmada bu kadar iyi olan başka bir marka yok, bu konuda o kadar eminim ki...
Ben bilgisayarıma dosya aktarırken yarım dakikayı bile geçmiyor. Hiçbir kabloya, uğraşa gerek kalmadan AirDrop ile anında geçiyor. Televizyonumda film izleyeceğim zaman, sadece telefondan açıyorum ve bir bakıyorum film çoktan televizyonda oynuyor. Bu kadar pratik, bu kadar sorunsuz.

Koşuya çıkıyorum, telefonum yanımda değil ama saatim tüm verileri topluyor; adımlarım, kalori bilgilerim, nabzım... Tüm bu veriler birkaç saniye içinde telefonumda görüntüleniyor. Ayrıca attığım mesajlar iPad'imde, Mac'imde ve IPhone'umda aynı anda görünüyor. Bir cihazda yazmaya başladığım notu, başka bir cihazda devam ettirebiliyorum Sekmeler organize.

Her şey senkronize, her şey bir bütün gibi çalışıyor. Bu kadar bağlantılı, bu kadar pratik bir deneyimi başka hiçbir ekosistem sunamıyor.

Evet güç anlamında Android bir telefon kadar saf gücü yok ama stabilize, uyumluluk, tasarım ve eko sistemi ile bir telefondan daha fazlasını sunuyor tabii ki 50 bin lira ile bir ekosistemin tamamen parçası olamaz ama iPhone 13-14 + saat ile başlanır ve ileride kulaklık, iPad, Mac diye devam edebilir ve emin olun bunlar bir telefonun gücünden daha fazla şey katıyor insana. Yorumum bu kadar. Oyun oynayacaksa Android alsın diye bir söz vardır ama bizim orada.

IPhone bir telefondan fazlasıdır.

Şahsen ben 50.000TL'yi saçma sapan Honor gibi markalara vermezdim. Gider S24+ veya S25+ alırdım içim rahat ederdi.

Marka Huawei'ye ait bir marka olup gelişe gelişe Huawei'den ayrılmış hatta birçok konuda onu geçmiş bir marka. Neye göre saçma sapan hocam?

Şahsen ben 50.000TLyi saçma sapan Honor gibi markalara vermezdim. Gider S24+ veya S25+ alırdım içim rahat ederdi.
Fikir edinmek için bu videoyu izle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fikir edinmek için bu videoyu izle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence S25+ daha iyi hocam herkesin kişisel tercihi. Konu sahibi öneri yapın demiş bende kendi fikrimi söyledim.

Benim kisiel tercihimde S25+. Fakat Honor Magic7 Pro, 16 Pro Max rakibi bir cihaz.
Hocam ben şöyle düşünüyorum. Kağıt üstünde Honor daha üst bir cihaz tamam orası okey kabul ediyorum. Fakat iş kullanıma geldiğinde nedense samsung tarafı bende daha ağır basıyor. Hem arayüz, akıcılık, tasarım gibi nedenlerden dolayı. Zaten bence s25+ ile honorun arasındaki farkı çokda anlaşılır bir şey değil. Sonuçta ikiside üst düzey bir telefon. Azcık daha güçlü diye honor seçmem şahsen. Sonuçta render almıyoruz telefondan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı