50.000TL bilgisayar toplama tavsiyesi

Bilgisayarlardan anlamam yardım eder misiniz? Kazıklanmak istemiyorum 50k bütçem var RTX ve Ryzen toplamak istiyorum.

Bu şekilde özelleştir. Bu fiyata bundan iyisi yok. 4070 Ti Super var. Mis gibi sistem al geç düşünme.

böylealpng.png

Konudaki mesajları okurken canım acıdı 2.5 saattir forumda bilen 1 kişi bile cevap verememiş mi normalde anında bakarlar. Biz bakmasak adamın alacağı sisteme bakın.

Son düzenleme:

Bu şekilde özelleştir. Bu fiyata bundan iyisi yok. 4070 Ti Super var. Mis gibi sistem al geç düşünme.

Konudaki mesajları okurken canım acıdı 2.5 saattir forumda bilen 1 kişi bile cevap verememiş mi normalde anında bakarlar. Biz bakmasak adamın alacağı sisteme bakın.

Eki Görüntüle 2212405

Arkadaşta parasını çöpe atmaya meraklı sanırım. 7700 ile 4070 ikilisini 7500F ile 4070 Ti Super ikilisine tercih ediyor😀 bir de Gaming X Slim modelini alacakmış.

Arkadaşta parasını çöpe atmaya meraklı sanırım. 7700 ile 4070 ikilisini 7500F ile 4070 Ti Super ikilisine tercih ediyor😀 bir de Gaming X Slim modelini alacakmış.
Arkadaş bu sistemi bilmiyordu. Şimdi attım öğrenmiş oldu. 7700 ile 7500f arasında fark bile yok. Attığım şekilde almalı.

Eki Görüntüle 2212405

Yaz buraya hadi kötü olan şeyleri , şov yapacağına . Arkadaş özellikle ekran kartı konusunda marka takıntılı , kendisi tercihen teknobiyotik odaklı parça bakmaya başladı . Yoksa bizde ilk başta gencergaming'den 4070S ve 7800X3D PC önerdik kendisine . Ayrıca kendi dizdiğimiz sistemde işlemci , ekran kartı , sıvı soğutma v.s farkı var , tek modül ram var senin önerinde, dual koyduk , şahsımın önerdiği şeylerin kötü olanlarını yaz konuşalım burada ...

Dipnot : Gaming X Slim olmasının dezavantajını arkadaş yazsın onuda bilelim ... Şahsen ben

Galax GeForce RTX4070 Ti EX Gamer V2 .​

Önermiştim . Fakat kendisinin marka tercihine saygı duydum . Seçtiği üründe bi kusur da göremedim Tİ olmaması dışında .

İşlemcin performans farkı yaratmayacak. Sıvı soğutmanın performansını 900 liralık hava soğutmadan alabilirsin. DDR5'te dual ramlere gerek yok. Ram arttırmak istediğinde ileride alır bir 16 daha takar. Onları geçtim A serisi anakart koymasına da bir şey dememişsin. Hadi arkadaşın marka takıntısı var. Adını dahi duymadığın ramleri koyunca arkadaş fark etmemiş bile. Pek bilmiyor burası belli. En baştan marka takıntısını yok etmeye çalışman lazımdı. Çünkü o alacağı ekran kartıyla 70 derece sıcaklık olacaksa örnek veriyorum Galax ya da Palit ile 65 derece olurdu.

Konu sahibi de çevrimiçi değil. Umarım almamıştır. İptal edebilir orası ayrı ama gereksiz zaman kaybı olacaktır. Markasını dahi duymadığımız dual ram ve Overrated sıvı soğutma kültürü yüzünden 4070ti S + 7500f ikilisinden vazgeçilmesi bayağı komik olurdu.

İşlemcin performans farkı yaratmayacak. Sıvı soğutmanın performansını 900 liralık hava soğutmadan alabilirsin. DDR5'te dual ramlere gerek yok. Ram arttırmak istediğinde ileride alır bir 16 daha takar. Onları geçtim A serisi anakart koymasına da bir şey dememişsin. Hadi arkadaşın marka takıntısı var. Adını dahi duymadığın ramleri koyunca arkadaş fark etmemiş bile. Pek bilmiyor burası belli. En baştan marka takıntısını yok etmeye çalışman lazımdı. Çünkü o alacağı ekran kartıyla 70 derece sıcaklık olacaksa örnek veriyorum Galax ya da
A serisi anakart koymasına ses etmedim doğru , çünkü performansa etki etmeyecek parçalar konusunda bi noktada kısmak gerekiyordu . Eğer kafamdaki düzeyde gitsem 70 , 80K çıkacak PC . Sıvı soğutmayı , hava soğutma ile değiştirebiliriz doğru fakat aralarında uçurum yok , 600 , 700 tl için değmez . Gencergaming olsa idi , thermalright hava soğutma olabilirdi fakat teknobiyotikte alanım kısıtlı , ben ilk önerimde 4070Süper ve 7800x3d önerdim ,l linkini de atarım size fakat arkadaş , elit marka kart istiyor . ASUS DUAL beğenmedi .

A serisi anakart koymasına ses etmedim doğru , çünkü performansa etki etmeyecek parçalar konusunda bi noktada kısmak gerekiyordu . Eğer kafamdaki düzeyde gitsem 70 , 80K çıkacak PC . Sıvı soğutmayı , hava soğutma ile değiştirebiliriz doğru fakat aralarında uçurum yok , 600 , 700 tl için değmez . Gencergaming olsa idi , thermalright hava soğutma olabilirdi fakat teknobiyotikte alanım kısıtlı , ben ilk önerimde 4070Süper ve 7800x3d önerdim ,l linkini de atarım size fakat arkadaş , elit marka kart istiyor . ASUS DUAL beğenmedi .
Ne demek Asus dual beğenmedi??

Yani yanlış anlaşılmasın ama arkadaşa bir şamar gerekiyor.

Markanın her şey olmadığını anlamalı.

Yahu ben beğenmediği Asus dual ile 58 derece kullanıyorken arkadaş o beğendiği ''elit'' ekran kartı ile 73 derece aldığında güleceğiz ona.

Ha bu yaşanmayacak çünkü dediğimi yapıp mantıklı olan sistemi alacaktır.

Ne demek Asus dual beğenmedi??
İLK ÖNERDİĞİM SİSTEM
Bildiğin beğenmedi kardeşim , en az TUF serisi istedi , hatta gerekirse 4060 olsun dedi . Marka konusunda hassas bi arkadaş . MSI 4070 3 FANLI bulunca tatmin oldu ...

Bu da pahalıymış.
Şuan dizdiğimiz PC'de bununla aynı fiyattır neredeyse ...
Bu da pahalıymış.

2. önerim ise buydu .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı