50.000TL monitör dahil sistem önerisi

7800XT 4070 Ti'dan iyi midir hocam sanki 4070 Ti geçmiyor mu 7800XT'yi.

7800XT 4070'den iyidir 4070 Super'e yakın bir performansı var.

Eğer panelde ghosting, renk falan umursamıyorsan ve daha iyi yenileme hızı istiyorsan Efe hocamın attığını, düşük yenileme hızı ve iyi panel istiyorsan ASUS ROG Strix XG259CS 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP USB-C FreeSync AdaptiveSync Pivot HDR400 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA

Arkadaş 2K monitör istedi hocam.

Toplamda 51.775TL
7800XT 4070'den daha iyi hocam önceki konunuzda 4070 alacağınızı belirtmiştiniz.

Sistem çok iyi olmuş hocam ama anakart nedense pek tatmin edici durmamış. Bu sisteme daha iyi bir anakart gidebilirdi diye düşünüyorum.

7800XT 4070'den iyidir 4070 Super'e yakın bir performansı var.

Arkadaş 2K monitör istedi hocam.

Eğer panelde ghosting, renk falan umursamıyorsan ve daha iyi yenileme hızı istiyorsan Efe hocamın attığını, düşük yenileme hızı ve iyi panel istiyorsan ASUS ROG Strix XG259CS 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP USB-C FreeSync AdaptiveSync Pivot HDR400 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA

E cok pahali.

IPS zorunlu ise Lenovo Legion R27QE'nin attığınız ROG'dan daha mantıklı olacağını düşünüyorum.

Sistem çok iyi olmuş hocam ama anakart nedense pek tatmin edici durmamış. Bu sisteme daha iyi bir anakart gidebilirdi diye düşünüyorum.

O anakartı seçmemin nedeni hem ucuz olması hem bu fiyatta 2 tane M.2 slotunun olmasıydı diğer anakartlar bütçeyi geçiyordu.

IPS zorunlu ise Lenovo Legion R27QE'nin daha mantıklı olacağını düşünüyorum.
Ben IPS öneririm. Arkadaş VA önermiş ama hz daha yüksek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı