50-100 TL civarı mouse önerisi

MetinCakir

Kilopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi 50-100 TL arası bütçem var, en fazla 130 TL verebilirim. O civarlarda kaliteli bir mouse önerebilir misiniz? Çok beklentim yok arada CS:GO falan oynarım. O kadar beni 1-2 yıl idare etsin yeter.

Başlıkta da belirttiğim gibi 50-100 TL arası bütçem var, en fazla 130 TL verebilirim. O civarlarda kaliteli bir mouse önerebilir misiniz? Çok beklentim yok arada CS:GO falan oynarım. O kadar beni 1-2 yıl idare etsin yeter.

Ben kullanıyorum ama arkadaşlar ne der bilemem. Eğer elin büyükse bunu al.

1- Philips Siyah Usb Kablolu Oyuncu Mouse | Trendyol
2- https://www.google.com/aclk?sa=l&ai...hUKEwi39rT94fLsAhUvDmMBHZkFB2YQww8ItwQ&adurl=
3 Philips Spk7444 Gaming Mouse Oyuncu Mouse 6tuşlu Profesyonel Mouse | Trendyol
4 philips mouse - Google Alışveriş
5 philips mouse - Google Alışveriş
6 philips mouse - Google Alışveriş
Bu bütçede Rampage, Gamepower gibi markalar önermeyin oldukça dandik ve kalitesiz markalar. Ben Philips SPK9414 kullanıyorum 120TL'ye aldım bütçeni yukarı çekersen kesinlikle öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı