50-55 bin TL'ye Gaming laptop önerisi

Bütçe
50-55 bin TL, en fazla 58 bin TL
Makaleler
4
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yakın bir arkadaşıma Gaming laptop bakıyorum fakat işin içinden çıkamıyorum. Monster kullanıyordu hep arızalanıp durduğundan illallah geldi o yüzden asla o türevde bir cihaz olmayacak. O yüzden ne kadar GameGaraj modelleri revaçta olsa da gönül rahatlığıyla öneremiyorum. Aşağıdaki markaların ise sıkıntıları belli:

• HP Victus: Hall effect sensörü arızası. S1 revize seride de yaşayan olmuş.
  • Lenovo LOQ: Intel genelinde anakart yakma ihtimali.
  • ASUS: Bu bütçe civarında uygun modeli yok.
  • Acer: V15-16 serileri ofis laptopundan kırma Gaming. Nitro serisinde gözüme uygun bir model pek çarpmadı.
  • Dell: Nedense piyasada düzgün modeli yok bulamadım.

İnsan geriye ne kalıyor diye düşünüyor :D. Tercihen 32 GB RAM ve 1 TB SSD ile birlikte kasa kalitesi iyi olursa güzel olur fakat model güzel-kaliteli ve sorunsuzsa RAM veya SSD'den feragat edilebilir. Önerilerinizi bekliyorum ve teşekkür ediyorum şimdiden.

Ürün hakkında yeterli kullanıcı deneyimine sahip birileri fikir verebilirse güzel olur. Burada okuduklarım R9T'nin gönül rahatlığıyla önerildiği fakat X7T'de şaibeler olabileceği yönündeydi. Monster'dan geçecek arkadaşıma çağımızın yeni Monster'ını önermek istemem öyleyse :). Henüz kronikleri problemleri belli olmayan bir cihaz olsun istemem.

Bu markaların da TongFang, Clevo gibi üreticilerin kasalarını kullandığını biliyorum o yüzden açık fikirliyim tabii, model ile alakalı daha çok fikre ihtiyacım var sadece.

Ürün hakkında yeterli kullanıcı deneyimine sahip birileri fikir verebilirse güzel olur. Burada okuduklarım R9T'nin gönül rahatlığıyla önerildiği fakat X7T'de şaibeler olabileceği yönündeydi. Monster'dan geçecek arkadaşıma çağımızın yeni Monster'ını önermek istemem öyleyse :). Henüz kronikleri problemleri belli olmayan bir cihaz olsun istemem.

Bu markaların da Tongfang, Clevo gibi üreticilerin kasalarını kullandığını biliyorum o yüzden açık fikirliyim tabii, model ile alakalı daha çok fikre ihtiyacım var sadece.

Tongfang kasa kullanıyor diye biliyorum. Şimdiye kadar kronik sorun ortaya çıkmadı.
Tabii bu riski almak istemezseniz anlayışla karşılarım.

Bilinen bir marka istiyorsanız:

Arkadaşın attığına bakabilirsin. Onun harici HP yine bir bakabilirsin teknoloji biraz da şans işi.
Elimizden gelen en güzel tercihi yapıp gerisini şansa bırakacağız gibi doğru diyorsunuz.

Tongfang kasa kullanıyor diye biliyorum. Şimdiye kadar kronik sorun ortaya çıkmadı.
Tabii bu riski almak istemezseniz anlayışla karşılarım.

Bilinen bir marka istiyorsanız:
HP Omen bence de güzel bir seçenek, X7T ile karşılaştıracağım artı ve eksilerini. Sağ olun hocam.

Elimizden gelen en güzel tercihi yapıp gerisini şansa bırakacağız gibi doğru diyorsunuz.

HP Omen bence de güzel bir seçenek, X7T ile karşılaştıracağım artı ve eksilerini. Sağ olun hocam.

Rica ederim hocam F/P olarak X7t daha iyi bir laptop. Markaya güvenemediyseniz Omen'a bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı