50-60 bin TL hazır sistem önerisi

Baran Türker

Hectopat
Merhaba. Başlıkta yazdığım gibi 50 60 bin TL arası bütçem var. Hazır sistem arıyorum oyun için. Yalnız bütün parçalar tek bir yerden olursa sevinirim. Yani hazır arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hazır şart mı?

Hazır olsa daha iyi olur ya.

Merhaba. Başlıkta yazdığım gibi 50 60 bin TL arası bütçem var. Hazır sistem arıyorum oyun için. Yalnız bütün parçalar tek bir yerden olursa sevinirim. Yani hazır arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Phantom Silver | Intel i7-14700KF | 2 x 16 GB DDR5 | MSI RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com şöyle bir sistem buldum RAM'ini 32 yapıp almayı düşünüyorum iyi midir işimi görür mü acaba?

Son düzenleme:
Hocam hazır yerine toplama sistem yapabiliyorsanız çok daha iyi olacaktır hazır sistemlerin her türlü bir tarafları eksik kalıyor.

Hocam hazır yerine toplama sistem yapabiliyorsanız çok daha iyi olacaktır hazır sistemlerin her türlü bir tarafları eksik kalıyor.

Toplama öneriniz var mı hocam.

Sistem çok özelleştirme istiyor. Sisteme 7800x3D işlemci koyup anakart olarak A620 anakart koymak kimin aklına geldi acaba :D onun dışında kasa ve soğutucuda kötü.

Anladım hocam toplama öneriniz varsa bakabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı