Çözüldü 50-60 derece normal mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tomeyv2

Picopat
Fanları dolu gibime geliyor. Flash vs. ile baktıgımda dolu degil ama emin olamadım. Biraz sıcak çalışıyor gibi.
GPU: 50C.
CPU: 60C.
Derece civarlarında takılıyor.

Çözüm
GPU sıcaklıgı testte ortalama FurMark: 60-70 // GPU testte ortalama OCCT sıcaklıgı: AVG. 55-60
CPU sıcaklıgı (CPU burner): AVG. 75 // CPU sıcaklıgı (OCCT): 68-70
Cihaz alttan hava alıyor yeterince kasadada el yakacak bir sıcaklık görmedim ayrıca testleri ortalama 5-10 dakika süreyle uyguladım.

Gayet güzeller hocam. Çok serin çalışıyor cihazınız, normalde 15-20dk sonra net değer gelir ama normal kullanımda zaten daha düşük olur değerler. Sorunsuz kullanabilirsiniz.
Fanları dolu gibime geliyor. Flash vs. ile baktıgımda dolu degil ama emin olamadım. Biraz sıcak çalışıyor gibi.
GPU için boşta 50C normal, zaten FAN STOP ile fanları dönmüyor.
CPU için boşta çok yüksek. Stok fan kullanıyorsanız sıcak bir işlemci ile olabilir ve kötü macundan.

İşlemciye bağlı. Cihaz hakkında bilgi verir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Boşta ise normal değil.
Firefox 4-5 pencere birde youtube çalışıyor. Laptop bu arada.
İşlemciye bağlı. Cihaz hakkında bilgi verir misiniz?
R5 3500u
GPU için boşta 50C normal, zaten FAN STOP ile fanları dönmüyor.
CPU için boşta çok yüksek. Stok fan kullanıyorsanız sıcak bir işlemci ile olabilir ve kötü macundan.
Yazın değiştirdim orjinal mx4.

Firefox 4-5 pencere birde youtube çalışıyor. Laptop bu arada.
Laptop için 60C CPU için fena değil. Hocam başta bu tarz kritik bilgileri hep sunun.
Altına yükseltme koyarak daha ferah yapabilirsiniz ama çok muhim değil sıcaklığı. Yükte durumu nasıl?

Bilgiyi ilk yazımda vermiştim moderatör arkadaş değişikliğe gitmiş.
Yüke sokup söyleyeceğim()
Anladım, klasik moderatör mağduriyetleri.

Bekliyorum hocam sonuçları.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı