Çözüldü 50-60 derece normal mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tomeyv2

Picopat
Fanları dolu gibime geliyor. Flash vs. ile baktıgımda dolu degil ama emin olamadım. Biraz sıcak çalışıyor gibi.
GPU: 50C.
CPU: 60C.
Derece civarlarında takılıyor.

Çözüm
GPU sıcaklıgı testte ortalama FurMark: 60-70 // GPU testte ortalama OCCT sıcaklıgı: AVG. 55-60
CPU sıcaklıgı (CPU burner): AVG. 75 // CPU sıcaklıgı (OCCT): 68-70
Cihaz alttan hava alıyor yeterince kasadada el yakacak bir sıcaklık görmedim ayrıca testleri ortalama 5-10 dakika süreyle uyguladım.

Gayet güzeller hocam. Çok serin çalışıyor cihazınız, normalde 15-20dk sonra net değer gelir ama normal kullanımda zaten daha düşük olur değerler. Sorunsuz kullanabilirsiniz.
Anladım, klasik moderatör mağduriyetleri.

Bekliyorum hocam sonuçları.

GPU sıcaklıgı testte ortalama FurMark: 60-70 // GPU testte ortalama OCCT sıcaklıgı: AVG. 48-55
Cihaz alttan hava alıyor yeterince kasadada el yakacak bir sıcaklık görmedim ayrıca testleri ortalama 5-10 dakika süreyle uyguladım.

GPU sıcaklıgı testte ortalama FurMark: 60-70 // GPU testte ortalama OCCT sıcaklıgı: AVG. 55-60

Gayet güzeller hocam. Çok serin çalışıyor cihazınız, normalde 15-20dk sonra net değer gelir ama normal kullanımda zaten daha düşük olur değerler. Sorunsuz kullanabilirsiniz.

Çözüm
Fanları dolu gibime geliyor. Flash vs. ile baktıgımda dolu degil ama emin olamadım. Biraz sıcak çalışıyor gibi.
GPU: 50C.
CPU: 60C.
Derece civarlarında takılıyor.
Hocam bende laptop var uzun süre bakım yapmadığım zaman 90 derecenin üstüne çıktığı oluyor 50,60 dereceler oyun oynarken normal eğer boştayken 50,60 derece oluyorsa bakım yaptırabilirsin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı