50 bin TL 4070 Ti ve R5 7600X sistem alınır mı?

Hepimiz varsayarak konuşuyoruz işte. Arkadaş bir cevap versin.
İlk attığım sistem bir varsayım değildi ki. Bütçe 55k falan olur demiş. Yine de arkadaşın cevap vermesi önemli. Ayrıca işlemci , SSD, anakart yükseltmek varken sadece 32GB ve kaliteli RAM olacak diye bütçeyi bitirmek saçma.

Bunu alacaksa da 2K çıkıp böyle alması daha mantıklı olur gibi.
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...c-12gb-rtx4070-super-oyun-bilgisayari-p-51210
Eki Görüntüle 2209708

Tercihe bağlı. FPS oyunu için vs. işlemciyle işim var bana işlemci lazım derse ne yapacak 4 GB VRAM farkını?

İşim oyunla usta o yüzden sanırsam 4070TIS üzerinden yürüyeceğim. Tüm öneriler için teşekkürler.

Ekran Görüntüsü (868).png

Sanırım benim için en uygunu şuanda bu oyun amaçlı.
Galax markası ve Fsp markası sorun yaratır mı danışmak isterim. FSPnin iyi olduğunu duymuştum ancak kasalarını bilmiyorum.
@742795

Son düzenleme:
İşim oyunla usta o yüzden sanırsam 4070TIS üzerinden yürüyeceğim. Tüm öneriler için teşekkürler.

Eki Görüntüle 2210010
Sanırım benim için en uygunu şuanda bu oyun amaçlı.
Galax markası ve Fsp markası sorun yaratır mı danışmak isterim. FSPnin iyi olduğunu duymuştum ancak kasalarını bilmiyorum.
@742795
Şu mesaja bakar mısın hocam. İşlemciyi hem 7600'e düşürmüşsün hem de o kadar ısınmayan bir işlemciye sıvı soğutma seçmişsin. Galax ve FSP'de sorun yaratmaz.

Şu mesaja bakar mısın hocam. İşlemciyi hem 7600'e düşürmüşsün hem de o kadar ısınmayan bir işlemciye sıvı soğutma seçmişsin. Galax ve FSP'de sorun yaratmaz.
İşlemciyi başka ne yapabilirim ki 7800x3D dışında başka mantıklı seçenek yok o da bütçeyi çok aşıyor.
Çoğu test videosunda r5 7600ü 360mm sıvı soğutmayla ortalama 60 derecede. Yaşadığım bölge yazın 35 derece sıcaklıklara çıkıyor o sebeple sıvı soğutma bi tık gerekli kalıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı