50 bin TL hazır sistem önerisi

İlle değişmen gerekiyor mu zaten sisteminiz güncel oyunlarda zorlanmaz ki boşuna masraf arıyorsunuz kendinize gibime geldi.

Ne amaçladığına bağlı. Oyunları artık 2K'da oynamak istiyorsa neden boşa masraf olsun? Oyun oynamak 1080P'den ibaret değil, özellikle günümüzde hiç değil.

2.elden KFG varsa 20-22 yoksa 18-20 arasına gider sistemin. 50k bütçeye de 5070'li sistemlere bakabilirsin.
50k bütçeye 9070 XT sistem çıkıyor 5070 sistem 45k civarlarında alınır.
Hocam halihazırda 4060'lı bir sistemim var. 5 5600 ile beraber bu sistemi 2. el ne kadara satarım? Bir de 50 bin civarı nasıl bir hazır sistem alırım?
20000 TL'ye gider diye düşünüyorum. Attığım sistemi al geç.

2.elden KFG varsa 20-22 yoksa 18-20 arasına gider sistemin. 50k bütçeye de 5070'li sistemlere bakabilirsin.

Hocam ekran kartı 1.5 yıl garanti var işlemci tray diğerlerinin kutu fatura mevcut ama garanti yok parça parça yükselttim.

İlle değişmen gerekiyor mu zaten sisteminiz güncel oyunlarda zorlanmaz ki boşuna masraf arıyorsunuz kendinize gibime geldi.

2K oyunlar için hocam ileriye dönük olsun diye bir de.

50k bütçeye 9070 XT sistem çıkıyor 5070 sistem 45k civarlarında alınır.

20000 TL'ye gider diye düşünüyorum. Attığım sistemi al geç.

Hocam NVIDIA öneri var mı sistem olarak.

Hocam ekran kartı 1.5 yıl garanti var işlemci tray diğerlerinin kutu fatura mevcut ama garanti yok parça parça yükselttim.

2K oyunlar için hocam ileriye dönük olsun diye bir de.

Hocam NVIDIA öneri var mı sistem olarak.
Neden NVIDIA? 9070 XT, 5070'den çok daha güçlü bir kart
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bir de sisteme monitör önerisi F/P olacak şekilde bir de ayrı 2. monitör olarak ne önerirsiniz işlemci için soğutucu ve kasa için ayrı soğutucu.

Neden NVIDIA? 9070 XT, 5070'den çok daha güçlü bir kart.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam tükettiği güç ve yazılım anlamında hep NVIDIA kullandım ama AMD de bakarım yani öncelik NVIDIA dediğim gibi.

Hocam bir de sisteme monitör önerisi F/P olacak şekilde bir de ayrı 2. monitör olarak ne önerirsiniz işlemci için soğutucu ve kasa için ayrı soğutucu.

Hocam tükettiği güç ve yazılım anlamında hep NVIDIA kullandım ama AMD de bakarım yani öncelik NVIDIA dediğim gibi.
Öncelik NVIDIA diye bir şey yok hocam. 9070 XT sorunsuz ve yazılımı bir hayli güzel bir ekran kartıdır. Ayrıca soğutucuya ne ihtiyaç duydunuz anlamadım benim attığım sistemin içinde zaten işlemci soğutucu geliyor.

https://www.akakce.com/monitor/en-u...2k-180-hz-ips-oyuncu-u-fiyati,1020200363.html Ana monitör olarak bunu öneririm.

Öncelik NVIDIA diye bir şey yok hocam. 9070 XT sorunsuz ve yazılımı bir hayli güzel bir ekran kartıdır. Ayrıca soğutucuya ne ihtiyaç duydunuz anlamadım benim attığım sistemin içinde zaten işlemci soğutucu geliyor.

https://www.akakce.com/monitor/en-u...2k-180-hz-ips-oyuncu-u-fiyati,1020200363.html ana monitör olarak bunu öneririm.

Benim önceliğim NVIDIA diyorum hocam sorunsuzdur orası ayrı o kartı kullandım yıllardır o yüzden NVIDIA terh ediyorum yani AMD kötü demiyorum ki.

Bir de KTC monitör ilk defa duyuyorum sorun çıkarır mı marka olarak nasıldır.

https://www.akakce.com/monitor/en-u...2k-180-hz-ips-oyuncu-u-fiyati,1020200363.html ana monitör olarak bunu öneririm.

İşlemci soğutucu görmemiştim tamamdır o kasa için ayrı soğutucu faydalı olur mu yarar sağlar mı kasa içine onun için sordum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı