Çağrı Kaya
Kilopat
Merhaba, 50 bin TL civarı sistem toplamak istiyorum. Önereceğiniz F/P sistem var mı ve de 5000 serisi ne zaman çıkacak, onu beklemeli miyim?
https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/JULH9A21Merhaba, 50 bin TL civarı sistem toplamak istiyorum. Önereceğiniz F/P sistem var mı ve de 5000 serisi ne zaman çıkacak, onu beklemeli miyim?
Nvidia takmazdım zoraki değilse.Ekran kartı NVIDIA olsa ne takardın bu sisteme
5000 serisi şu ana kadar hayal kırıklığı oldu bence beklemeye gerek yok sistemi al çok istersen daha sonradan ekran kartını satıp para ekleyerek yeni modellerden birini alırsın.
NVIDIA takmazdım zoraki değilse.
5000 serisi hariç taksan ne takardın.
1 mesaj önce ona değindim fiyatı fazla kabarık değmez. 7800XT saf güçte yakın performansta 1080P ve 2K'da gayet yeterli gücü veriyor. 7000TL fark var aralarında diğer parçalardan 4070 super için kısmaya gerek yok.Hocam ekran kartı olarak 4070s almak istiyorum olur mu sizce?
4060 Ti üstü bir şey takmazdım NVIDIA buna. Zaten istesen de takamazsın 4070 Super'ler 27 bin TL civarında dolaşıyor. 4070 Super takmak için de 50 bin TL bütçede geri kalan parçalardan çok fazla kısman gerekir onu da ben yapmam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.