50 bin TL'lik telefon önerisi

Bütçe
50.000 TL
Güncelleme desteği, daha uzun pil ömrü, titanyum çerçeveli tasarım açısından S24 Plus

Kamera, S Pen, köşeli tasarım, kavisli ekran ve Snapdragon olması açısından S23 Ultra.

iOS ekosistemi için lazımsa iPhone 13 Pro Max bakılabilir.
 
Son düzenleme:
iPhone düşünürsen, yurt dışı 15PM, yurt içi 2. el 13 Pro Max veya 14 Pro düşünürsen olabilir. Sıfır TR cihazı istersen düz 15'ten başka alternatif yok.
Android tarafında S23U veya S24, S24+ bakılır.
@SadeceYiğit hocamın dediği gibi bunları senin de bildiğini düşünüyoruz.
 
Son düzenleme:
"En iyisi nedir" cevabı telefonu alır ömrünün sonuna kadar kullanırım, model yükseltmekle satmakla falan da uğraşmam derseniz Magic 6 Pro olabilir, 55 bin ve altına denk gelirse.

Kamera öncelikli değilse OnePlus 12 direkt bu fiyat bandı altına beklenebilir yakında Türkiye'de de tanıtılacak. Bu cihazlar piyasadaki en iyi batarya-hızlı şarj kombinini, en iyi seviyedeki ekranları, en iyi performansı, kimi otoriteye göre de Magic 6 Pro en iyi kamerayı sunuyor zaten.

4 sürüm Android, 5 sene güvenlik güncellemesi alırsınız ama güncelleme periyotları Samsung kadar stabil olmayabilir, özellikle Honor tarafında. Ama ikinci el ile işiniz yoksa ve 4-5 yıl kullanır emekli ederim derseniz bu fiyattaki en iyi telefon her açıdan bakınca Magic 6 Pro olabilir. Öyle bir kaygınız varsa biliyorsunuz ki Apple-Samsung (ikinci el olmasa da trade-in seçenekleri) dışına çıkmamak lazım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı