50 bin TL'ye hazır sistem önerisi

shukurenai72

Hectopat
Daha fazla  
Bütçem maksimum 50.000TL, ekran kartım NVIDIA, işlemcim ise AMD olsun istiyorum. DDR5 olması, 32 GB RAM olması ve 1TB M.2 SSD olması benim için önemli. Tavsiyelerinizi merak ediyorum. Tercihen ekran kartı 5060 TI-5070 civarı düşünüyorum.

Bu da var bunada bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu da var bunada bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

gravix isimli sistem çok iyi geldi tam benlik birkaç yükseltme ile, ancak peşin fiyatına 3 taksit gibi şeyler aşırı iyi olur benim için. Çok teşekkür ediyorum öneriniz için.

yaptığım eklemeler bu şekilde:
1751297325447.png

gravix isimli sistem çok iyi geldi tam benlik birkaç yükseltme ile, ancak peşin fiyatına 3 taksit gibi şeyler aşırı iyi olur benim için. Çok teşekkür ediyorum öneriniz için.

yaptığım eklemeler bu şekilde: Eki Görüntüle 2524406
9600X ile 7600 arasında fazla bir fark yok aslında, 7600 seçerseniz daha F/P olur. Monitörünüz 2K mı olacak?

şartlar elverirse evet 2k düşünüyorum, ancak ilerde kesinlikle 4k yükselteceğim şu an alamasam bile.
Anladım. 7600'ün bazı durumlarda 9600x'i geçtiği bile oluyor o yüzden 7600 alsanız daha uygun olur. 3 bin tl farka değeceğini düşünmüyorum. Bu arada kasayı BitFenix yerine FSP CMT318 750W seçerseniz daha iyi olur ama sanırım kasanın beyaz olmasını istiyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı