50 bin TL'ye her şey dahil sistem toplama

syrewx05

Centipat
Daha fazla  
İyi akşamlar. Önerilerinizi bekliyorum. Mouse, moseupad, kulaklık, monitör vb. her şey dahil sistem önerilerinizi bekliyorum. Beyaz bir setup kurmak istiyorum. O yüzden her şey beyaz olursa iyi olur. Kasa parçaları beyaz olunca biraz pahalıya denk geliyor ama 1-2K gibi az bir fark yaratacaksa kasa malzemeleri de beyaz olursa çok iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci 7600 yapılabilir, https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...l-12gb-rtx4070-super-oyun-bilgisayari-p-51395 artan paraya monitör klavye dahil şeyler alırsınız.
O kadar masraf yapıldıktan sonra
1-2 oynamayla bunun alınması daha mantıklı olabilir. SSD en azından NV2, RAM'lerde doğru düzgün gecikmesi olan bir şey ile değiştirilebilir mesela. Ayrıca anakart B650 yapılıp alınabilir.

Beyaz monitör bulmak biraz zor, siyah monitör alıp beyaz bant ile falan kaplasanız olur mu? :D

1-2 oynamayla bunun alınması daha mantıklı olabilir. SSD en azından NV2, RAM'lerde doğru düzgün gecikmesi olan bir şey ile değiştirilebilir mesela. Ayrıca anakart B650 yapılıp alınabilir.

Beyaz monitör bulmak biraz zor, siyah monitör alıp beyaz bant ile falan kaplasanız olur mu? :D
Evet olabilir. Zaten monitör dışındaki parçaların beyaz olmasını istiyordum ama ''her şey beyaz olsun'' yazmışım. Öyle yazınca öyle anlamanız normal tabi. Monitörün siyah olması sıkıntı yaratmaz.

Bu sistem hakkındaki fikrin nedir ? arkadaşın bütçesinden bağımsız

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı