50 bin TL'ye RTX 4070 Super sistem önerisi

Bütçe
50000
Hocam benim cevap verdiğim sisteme bakar mısınız ? Yazdığınız cevaplar o kadar saçma ki büyük ihtimal yanlış sisteme bakıyorsunuz.
Doğru dediniz, sizin bahsettiğiniz sistem ve benim bahsettiğim sistem birbirinden farklı. Parçalar gerisinde değil. Ekran kartı gözüme bir garip gözüktü, MSI ile olan arasında 5K fiyat farkı var. Kartın testlerine bakmak mantıklı olur. Onun dışında GPU'nun sıcaklıkları normal ise işlemciyi de yükseltebilir veya böyle kalsın diyorsa yine iyi.

Kalan bütçe fazla. Soğutucuyu daha iyi bir ürün seçse iyi olur.

Benim attığım sistem ile bu sistem arasındaki fark kesinlikle 9k'lık bir fark değil.
Ekran kartı markası ve işlemci sebebiyle muhtemelen. İşlemci için bir şey diyemem, Daha güçlü ama R5 7500F'te boş değil. Öte yandan Inno3D'nin testleri iyiyse sizin attığınız alınabilir.

Parçalar gerisinde değil.

Kalan bütçe fazla. Soğutucuyu daha iyi bir ürün seçse iyi olur.
Bu işlemci için o soğutucu yeter de artar. Parça konusuna gelirsek benim attığım sistem 7k fiyat farkına olmasına rağmen daha iyi "RAM 32 GB ve daha iyi. Anakart bir model üsttü. Soğutucu daha iyi. Kasa daha iyi hem PSU gold serfitikalı. SSD geride de değil. Ekran kartını saymazsak attığım daha iyi." Hatta attığım SSD çok daha iyiymiş. Corsair'da attığınız SSD'yi bilmiyordum. Araştırınca fiyatının abartı olduğunu gördüm.

Ekran kartı markası ve işlemci sebebiyle muhtemelen. İşlemci için bir şey diyemem, Daha güçlü ama R5 7500F'te boş değil. Öte yandan Inno3D'nin testleri iyiyse sizin attığınız alınabilir.
Palit attım ben. Ayrıca ekran kartı alınıp diğer parçalar tek tek toplanırsa 50k'ya "r7 7800x3d" bu işlemci ile sistem bile toplanır. Şu an 55k'ya toplanıyor ama bu sisteme göre 3k fazla versen kuruşuna kadar hak eden sistem toplarsın.

Son düzenleme:
Bu işlemci için o soğutucu yeter de artar. Parça konusuna gelirsek benim attığım sistem 7k fiyat farkına olmasına rağmen daha iyi "RAM 32 GB ve daha iyi. Anakart bir model üsttü. Soğutucu daha iyi. Kasa daha iyi hem PSU gold serfitikalı. SSD geride de değil. Ekran kartını saymazsak attığım daha iyi." Hatta attığım SSD çok daha iyiymiş. Corsair'da attığınız SSD'yi bilmiyordum. Araştırınca fiyatının abartı olduğunu gördüm.

Palit attım ben, Inno çöp. Ayrıca ekran kartı alınıp diğer parçalar tek tek toplanırsa 50k'ya "r7 7800x3d" bu işlemci ile sistem bile toplanır.
Kafam zonkladı, sizin attığınız sistemde baktığım ne varsa farklı şey çıkıyor. Inno3d sanıyordum sizin attığınız linktekini.

@706903 Ekran kartı özelleştir kısmında bende Inno ve MSI hariç GPU modelleri görünmüyor. Bende sorun var sanırım. Bu arada arkadaş mesajlara dönmüyor, sanırım kasayı satın almış. Aldığı parçalar iyi şikayetçi olacağını sanmıyorum ama o sisteme 1080P yakışmaz bence.

@Rouly Hocam belki kasaya da yanlış bakıyorsunuzdur: Super 7000 - Game Garaj Bu 4070 Super çıktığından beri benim de tüm dengem bozuldu. Önerdiğim sistemin alternatifi çıkıp duruyor. Konu sahibinin attığı sistemden çok daha iyi sistem toplanır. Daha demin yanlışıkla Inno'ya çöp dedim. MSI ventus modeli çöp olan. Aldıysa paraya yazık etti. Ben olsam ya 4070 Ti'lı sistem alırım ya da r7 7800x3d'li sistem alırım.

Son düzenleme:
Hocam şu sistem yerine bu sistem çok daha iyi olur:Super 7000 - Game Gar
Hocam bu sistem cidden hakkını veriyor , ben çok beğenedim .Sadece tek bir sorum olucak rtx 4070 ti super için bu sistem aynı şartlarda 4 5 k fiyat farkına mı sahip olur ? yoksa abartı bir fark olur mu ? Çünkü daha yeni çıkmışken ona göre 4070 super i zamlanmadan almak istiyorum ama içim rtx 4070 ti super e de çok kayıyor.

Hocam bu sistem cidden hakkını veriyor , ben çok beğenedim .Sadece tek bir sorum olucak rtx 4070 ti super için bu sistem aynı şartlarda 4 5 k fiyat farkına mı sahip olur ? yoksa abartı bir fark olur mu ? Çünkü daha yeni çıkmışken ona göre 4070 super i zamlanmadan almak istiyorum ama içim rtx 4070 ti super e de çok kayıyor.
Ben olsam direkt alırdım. Fiyat konusunu bilemem 18k'ya satışa çıkması gereken kartlar ülkemizde 24-32k aralığında satışa çıkıyor. Ne olacağı belli değil yani ve her beklediğin saniye zarardasın ne alacaksan hızlı almanı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı