50 bine kadar sistem önerisi

Bütçe
50000

Akinsky

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, aslında ben pek oyun oynamıyorum ama şu anlık Windows bilgisayarım yok ve ara sıra arkadaşlarım çağırınca onlarla Bannerlord, DotA 2, Overwatch, hunt gibi oyunları en yüksek grafiklerde minimum 144FPS çalıştıracak bir sistem arıyorum.

Aslında MacBook M1 Pro 32 GB RAM'li bir bilgisayarım var ama içine parallels kullanarak Windows kurmama rağmen NVIDIA GPU'm olmadığı için çoğu şeyi desteklemiyor ve yapay zeka eğitimi de yapamıyorum. Bu masaüstü bilgisayarı ayrıca yapay zeka eğitimi için de kullanacağım. Aslında bu sebepten dolayı 4080'li bir sistem düşünüyordum minimum ama emin olamadım.

Sistemi kendim toplayabilirim, ama birkaç hazır sisteme de baktım, sanırsam hazır sistemler daha ucuza geliyor?

Mesut Çevik'in şöyle bir sistemi var 4070'li
Bir de Jahrein'in şöyle bir sistemi var benzer özelliklerde ama kasası vs. daha hoş olmuş

Aslında RTX 4090 bile almayı düşünüyordum ana bilgisayarım olarak kullanacak olsam ama MacBook'u final cut Pro, Logic Pro, iş için kullandığım için satmak istemiyorum. Onu satmayacağım içinde bir bilgisayara şu an 130k bütçe vs. ayırmak istemiyorum.

Son olarak, bu 2 sistemi beraber aynı monitör, klavye, mouse ve ses kartı ile kullanmak için kaliteli bir KVM Switch öneriniz, ya da böyle yapsan daha iyi olur diyebileceğiniz bir sistem var mıdır?

32 GB RAM'li 4070'li ve GPU'yu asla CPU bottleneck yapmayacak bir sistem önerebilirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı