50 CC motor almaya değer mi?

Elektrikli bisikletlere bu kadar para vermeye değmez bence benzinli düzgün 50 cc motor al.

50cc motor yokuş çıkarken biraz sorun olabilir. Elektrikli bisiklet en iyisi gibi.
İçten yanmalı motorun çıkamadığı yokuşu çıkacak elektrikli denk bisiklet hangisiymiş? bu nasıl mantık.
 
Şuan gündemde 125cc motorların B ehliyet ile kullanılabilmesine dair çalışma haberleri var. Acelesi yoksa çalışmanın sonucunu takip et belki 50cc yerine 125cc alma şansın olabilir.
 
Benim şahsi görüşüm otobüse binmen 20000 lira verip yokuş çıkamamak kötü olur.(Motor sevdan varsa al ama tatmin etmez)
Okulda uzun süreli ders aralarım var ve otobüsle eve gidip dinlenip tekrar otobüsle okula gitmek inanılmaz zor oluyor. Bu yüzden böyle bir şeye ihtiyacım oldugundan alacağım ne yazık ki başka seçeneğim yok.
 
Okulda uzun süreli ders aralarım var ve otobüsle eve gidip dinlenip tekrar otobüsle okula gitmek inanılmaz zor oluyor. Bu yüzden böyle bir şeye ihtiyacım oldugundan alacağım ne yazık ki başka seçeneğim yok.
Benimde son senem lisede bende otobüsle gelip giderken yoruluyorum ama yapacak bişeyimiz yok sabretmemiz lazım.Belki ilerde paranı biriktirip araba alırsın.
 
50cc motosiklet trafikte inanılmaz sorun yaratır. Ezilmemek için sollama yapmaya kalktığında sollama yapamayıp sıkışabilirsin. Bunun yerine her yere girebileceğin katlanır bisiklet öneririm. Bence şu bisikletler, mekanik ve estetik olarak on numaradır. tabii pahalı.. İkinci el bakabilirsin.
 
50cc motorun zorlanıyorsa elektrikli bisiklet nasıl çıkacak hocam? Cümledenizden bu anlam çıkıyor da şaşırdım biraz.
50CC motorun zorlandığı yerde elektrikli zorlanmayacak mı sence?
Elektrikli bisikletin gücüne bağlı 50cc olan motorlar şuan da 3 beygir gibi bir güce sahipler torkları da yaklaşık bu civarlarda ayrıca motor da bisikletden ağır. Ama güçlü bir elektrikli bisiklet yine 3000w bir bisikleti örnek alalım beygir gücü olarak yaklaşık aynı gücü sağlarken (1000W=1KW=1.34Hp) tork anlamında çok daha yüksek bir değer sunar 100 Nm gibi değerlere çıkabiliyor kalitelileri. Karşılaştırma yapmak gerekirse 1.5 dizel 120 beygir olan arabam 300 Nm torka sahip.

Yani sorunun kısa cevabı elektrikli bisiklet çok rahat çıkar. Mid drive bir motora sahipse ayrıca bisikletin vites dişlileri sayesinde Torku arttırmak da mümkün.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı