50 derece işlemci ve 41 derece GPU normal mi?

AIDA64.dll yerine CPU.dll'yi tikleyince gözükür mü diye bir deneyin. İsterseniz "MSI Afterburner'da işlemci ısısı görünmüyor" gibisinden yeni bir konu açabilirsiniz.

Şimdi size video çekip atacağım.
Onu görmemişim. Alt + Tab yapınca oyunun işlemciye binen yükü azalırsa anlık ısı düşüşü olabilir yani tam kesin bir değer olmaz ama denemekten zarar gelmez.

Hocam özür dilerim beklettim çok az kaldı YouTube kanalıma yüklüyorum şu an :).

Son düzenleme:
@clouddd tamamdır hocam, biraz uğraştırdım kusuruma bakmayın. Isı değerleri gayet güzel. Sıkıntısız kullanın inşallah.

Hocam elimi kasanın dışından CPU'ya dokundurduğumda ısı biraz elime geliyor o normal midir?
@clouddd tamamdır hocam, biraz uğraştırdım kusuruma bakmayın. Isı değerleri gayet güzel. Sıkıntısız kullanın inşallah.

Hocam cidden sizi çok yordum bir sorum daha olacak bu sistemle AC Odyssey oynarken WD2'deki performansı alır mıyım?

Hocam elimi kasanın dışından CPU'ya dokundurduğumda ısı biraz elime geliyor o normal midir?
Normal tabii ki. Sonuçta oda sıcaklığının neredeyse iki katında çalışıyor. İsterseniz arada bir yine program üzerinden kontrol edin. 75-80 dereceyi biraz sınır gibi kabul edin. 95 derece ve üzerisi sıkıntı çıkarabilir. Diyelim ki 100 dereceye kadar geldi. O civarlarda otomatik olarak kapanır bilgisayar.
Hocam cidden sizi çok yordum bir sorum daha olacak. Bu sistemle AC Odyssey oynarken WD2'deki performansı alır mıyım?
1080p düşük ayarlarda ortalama 40 FPS alırsınız diye düşünüyorum.

Normal tabii ki. Sonuçta oda sıcaklığının neredeyse iki katında çalışıyor. İsterseniz arada bir yine program üzerinden kontrol edin. 75-80 dereceyi biraz sınır gibi kabul edin. 95 derece ve üzerisi sıkıntı çıkarabilir. Diyelim ki 100 dereceye kadar geldi. O civarlarda otomatik olarak kapanır bilgisayar.

1080P düşük ayarlarda ortalama 40 FPS alırsınız diye düşünüyorum.

Çok teşekkür ederim hocam yardımlarınız için bir sevinç geldi çok korkuyordum ısı konusunda. (Yaklaşık 1 yıldır macun sürmedim hocam)

Eki Görüntüle 620821

Arkadaşlar, yukarıdaki değerler işlemcim boştayken kaç derece olduğu. Az önce oyundan çıktım ve bu değerlere indi kendisi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video ise WD2 oynarken (High ayarlarda) işlemci kullanımı, ekran kartı kullanımı, ekran kartı sıcaklığı.

Maalesef MSI Afterburner programında işlemci sıcaklığı benim işlemcim için yok. AIDA64 ile bakabildim. Eğer AIDA64 ile oyun içi işlemci sıcaklığı gösterilebiliyorsa atarsanız ben de yorumlara atarım videoyu.

Bence fazla ben kasanın kapağı açık kullanıyorum Ryzen 5 1600 AF işlemcim boşta 40° PUBG Apex gibi oyunlar oynadığımda en fazla 55° yi görüyor. Ekran kartım boşta 35, PUBG Apex'de 65° ye çıkıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı