50 dolar ile oyuncu kulaklığı mı müzik kulaklığı mı?

Bütçe
50 dolar
Katılım
6 Mayıs 2021
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Bir süre önce rekabetçi oyunları oynamayı bıraktım. Şimdi eğitimime odaklanmış durumdayım. Oynadığım tek oyun Forza Horizon 4, onu da Full simulation modda, tüm yardımcı eklentiler kapalı, akşamlar 1-2 saat oynuyorum ve bunu biraz hobi gibi görüyorum. Şimdiye kadar hep oyuncu kulaklığım oldu, 7.1 ve ses kasma konusunda çok fazla araştırma yaptığım için, oyuncu kulaklıklarını bayağı tanıyorum. Artık ses kasmak bir işime yaramaycağı için, müzik kulaklıkları kafama takıldı. Hiç müzik kulaklığım olmadı, o yüzden de müzik kulaklığı oyuncu kulaklığından çok mu iyidir, bilmiyorum. İnternette biraz araşdırdım, genellikle 30-40-50 dolara iyi kulaklıklar var gibi, ama içinde kaybolmadım da diyemem. Artık müzik dinlerken ve Forza Horizon 4 oynarken beni tatmin edecek kulaklık önerir misiniz? Şu ana kadar hep kulak üstü kullandığım için, padleri kulağımı saracak bir model arıyorum. Amazon.com Amerika üzerinden alacağım, bütçe maksimum 50 dolar. Yani Türkiye'deki fiyatları ve modelleri önermezseniz sevinirim. Şu an için kafamda Anker Q10-Q20 ve Audio-Technica M.20X var. Kötü Türkçe için özür dilerim, Türkçe eğitim almadım. Hepinize teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Vergiler dahil mi 50 dolar? Yoksa orada mı yaşıyorsun?
Çünkü Anker Q10 vergiler dahil 80 dolara geliyor.

Hayır, Azerbaycan'da yaşıyorum, vergi falan yok, düz Amerika fiyatına alabiliyorum, sadece kilobaşına bir miktar para ödeyeceğim, o da getiren kargo için.
Anker Q10 saçma kaliteli neden bu kadar özenmişler o fiyata hiç anlamadım.
Anlayamadım , fiyatı için çok kaliteli mi demek istediniz ? Youtube da araştırdım , bassları çok güzel diyorlar , çok ta bass ağırlıklı birşey dinlemem ama olması da kötü değil. 50 dolar ~ 420 lira gibi fiyata alınır mı ? Bir de şu auido-technica var.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı