50 FPS vs 60 FPS

İsviçreli bilim adamları dediyse doğrudur :p

Hareket halinde olduğunu görmek için 24 FPS yetiyor ama daha yukarısı algılanamaz diye bir şey yok. FPS arttıkça akıcılık hissiyatı da artar.
Zaten ben GTA 5'de sabit 60 FPS'ye alışkınım ve 50 FPS'ye gerileyince biraz kasıyormuş gibi geliyor oyun. :) 24 FPS'de oyun akıcı olmasada iyi kötü oynanır.

Arkadaşına Youtube'dan 60 FPS bir video izlet, o zaman o da algıladığını fark edecektir. :)
Birçok kez 60 FPS GTA 5 videosu izledim. Oyundaki 60 ile birebir aynı değil.. Ama 50 FPS videoda var. Buyur. 720 veya 1080P yapıp izle. Bana çok hafif kasma var gibi geldi 60 FPS videoya göre.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

CS:GO da ne yalan söyliyeyim 60 fps bile kasıyor gibi oluyor bana göre. Kişiden kişiye değişir. 40 FPS ve üstü oyun oynamak için yeterli.

CS:GO da ne yalan söyliyeyim 60 fps bile kasıyor gibi oluyor bana göre. Kişiden kişiye değişir. 40 FPS ve üstü oyun oynamak için yeterli.
Ne yalan söyliyeyim 30 FPS'de bile ben kendimi kaptırıp oynarım bir oyunu seversem. Zaten GTA 5 bütün konsollarda 30 FPS.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı