50 günde yaklaşık kaç kilo verilir?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5
RAM: 16gb DDR4
EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ
ASUS TUF GAMİNG F15
Meslek
öğrenci
Merhaba. Şu an 17 yaşındayım, boyum 1.60, kilom 94. okullar açılana kadar zayıflamam gerekiyor yani ortalama 50 gün sürem var. 12. sınıfa geçtiğim için sınava hazırlanacağım ve bu sürede spor yapamayacağım. Bundan dolayı okullar açılana kadar zayıflamam gerekiyor. 2 öğün yapmayı düşünüyordum ama sabah kalktığımda yiyecek bir şey bulamayıp diyeti ertelediğimi fark ettim. Tek öğün besleneceğim. Saat 12 civarı. Sadece bir yemek ve su. Çorba, yoğurt, fasulye, nohut, bulgur pilavı, köfte (en fazla 5 tane. Protein için.) Günde bu yemeklerden bir tanesini yiyeceğim ve 3 litre civarı su. Spor salonuna gidiyorum ortalama 1 buçuk saat civarı kardiyo yapıp çıkıyorum. Sizce okul açılana kadar, 50 günde kaç kilo verebilirim? Biz kahin miyiz demenize gerek yok. Sadece tahmin.

Hocam bu dediğiniz diyeti uygulamanız zor ve zararlı bence. Ayrı olarak spor salonuna gidebiliyorsanız sadece kardiyo yapmayın en azından fullbody çalışma yapın en son gücünüz kalırsa 15-30dk arası son eğim 6-7 hızda yürüyüş yaparsanız en iyi sonucu alırsınız.

Hocam zararlı olduğunu biliyorum ama süre çok kısıtlı olduğu için bunu yapmak zorundayım. Hedefim kilo vermek olduğu için ağırlık çalışmayı düşünmüyorum. kardiyo olarak yarım saat koşu bandı yapıyorum (12 dk falan koşu) sonra mekik falan. En son çıkarken dediğiniz gibi eğim yükseltip yürüyüş yapıyorum. Okul açılana kadar 20 kilo falan vermek istiyorum. Mümkünmü sizce?

Ben 2-3 ay önce 1 ay içinde 86 kilodan 77'ye düştüm tabii spor geçmişim ve bilgim vardı. Sabahları marul 3yumurta yiyordum sonra spora gidiyordum spordan döndüğümde 500-600gr tavuk göğsü yiyordum günde ortalama 2-3litre su içiyordum. Çok acıkırsamda akşamları elma armut tarzı şeylerle geçiştirmeye çalışıyordum kolay bir süreç değil ama alışırsan devamı geliyor.

7 kg verirsin, fakat ağırlık çalışman kilo vermek için yararına olur. Cardioyu antrenman sonu 30dk yüksek eğim 5 hızda yapabilirsiniz. Ayrıca ne bu acele podyuma hazırlanmıyorsun ne olmuş okul açılıyorsa?

Reis en buyuk hatayi kaa calismamakts yaparsin kas kaybedersjn metabolizman yavaslar VR okul acilinca diyeti biraktigin anda cok hizlica geri alirsin ve ortalama 1 saat kardiyo 450 kalori yskiyorsa antrenmanda ayni sekilde o kaloriyi yakiyor yani surem kisitli diye boyle yaparsan hiç veremezsin.

Okul açıldıktan sonra 2 ay daha devam edeceğim. Sonra sporu bırakıp dengeli beslenmeye geçeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…