50 kuruşa satılan PC alınır mı?

Kamera arkası;

Abicim kaç para verdin bunlara?
Abi valla 500TL
Abicim 500 yazarsak çok sıradan olur.
Eeee nabacaz abi?
En iyisi 50 kuruş yazakta izlenek azcık.

(!)
 
Sata kablosu 5TL sadece icerik icin sacma sapan videolar cekiyorlar. Mantıken hadi diyelim 50 kurus olsun adam al kardesim der veya kasayı yolda kenara koyar ihtiyacı olan alır.

Kategoriye göre de yorum yazacak olursak; GPU bulup taktın diyelim. GTA5 ana menüdeyken alttaki ayakkabı kutusu alev alıp evde yangın çıkarır 😀 Bari ısıya dayanıklı bir sey bulamadınız uzay montaj kullansalarmis.
 
Arkadaş 50 kuruş biraz abartı ama ben 50 liraya topladığım için cidden "acaba" diyorum. 🤣

Retro bilgisayar sevdam var, çok eski oyunları oynamayı seviyorum, retro sistemi İstanbul'da 2 farklı bitpazarından 50 liraya topladım, tabii tüplü ekranım zaten vardı fakat geri kalan her şeyi toplam 50 liraya almıştım, 2 GB DDR2 667 2X RAM'i abimiz üzeri lekeli diye bedava vermişti, PSU'yu adam ne olduğunu bilmediği için "al gardaşım bunu ne yapayım zaten." diye vermişti, anakarta 10 lira vermiştim, GeForce 9300 ge ekran kartı bulmuştum ki bu parça inanın benim için o kadar değerli ki 1000 lira olsa bile düşünürdüm, fakat kendisine 30 lira vererek resmen zıplayarak çıkmıştım bitpazarından, son parça olan nostaljik Pentium 4 işlemciyi de yalvar yakar 20 liradan 10 liraya düşmüştüm...

Bir de bu elemanlar hurdacılardan da parça alıyorlar, bitpazarından daha ucuza geliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı