50 lira farkla 1000 Mbps internet paketi alınır mı?

flow16

Femtopat
Daha fazla  
Türk Telekom ADSL kullanıcısıyım. 1000 Mbps destekleyen Superonline altyapısı geldikten sonra Superonline'a geçme kararı verdim.
Sizce 200 liraya 500 Mbps almak mı yoksa 50 lira daha fazla verip 1000 Mbps paket almak mı daha mantıklı? (İkisi de 20 upload)

Hocam eger downloadı Steam'de daha hızlı oyun indirir vs diye kullanacaksanız 1000 Mbps almayın. Steam ve cogu platform indirme hızınızı 100 Mbps 200 Mbps gibi hızlara limitliyor ki serverlarda sıkışıklık olmasın.

Türk Telekom ADSL kullanıcısıyım. 1000 Mbps destekleyen Superonline altyapısı geldikten sonra Superonline'a geçme kararı verdim.
Sizce 200 liraya 500 Mbps almak mı yoksa 50 lira daha fazla verip 1000 Mbps paket almak mı daha mantıklı? (İkisi de 20 upload)
50 TL daha verin bence. Fiyat sadece 50 lira artarken internet hızınız ise 2 katına çıkıyor. Üstelik bu 16 Mbps'den 32 Mbps'ye gibi bir iki kat artış değil, 500 Mbps'den 1000 Mbps'ye bir artış. Fakat tabii ki 500 Mbps de işinizi hayli hayli görür. Bunu 16 Mbps kullanan birisi olarak söylüyorum. Fakat 1000 Mbps altyapınız varsa deneyip kullanmakta fayda var.

Steam ve cogu platform indirme hızınızı 100 Mbps 200 Mbps gibi hızlara limitliyor ki sunucularda sıkışıklık olmasın.

Bu durum sadece Türkiye'de mi mevcut? Ben hizin tamamina yakin bir hiz aliyorum genelde. Kisitlama olmuyor. Yalniz Türkiye'deki kullanicilardan sürekli kisitlama oldugunu duyuyorum. Valve neden sadece Türkiye'de indirme hizini kisitlasin?

Bu durum sadece Türkiye'de mi mevcut? Ben hizin tamamina yakin bir hiz aliyorum genelde. Kisitlama olmuyor. Yalniz Türkiye'deki kullanicilardan sürekli kisitlama oldugunu duyuyorum. Valve neden sadece Türkiye'de indirme hizini kisitlasin?
sadece turkiye'de sanırım.linus tech tips gibi kanallar hız testi videoları çekince hızları 300 mbps'e kadar yükselebiliyor

Tuhaf gercekten. Eger konu sahibi hizin tamamindan faydalanabilecekse 50 liralik fark ile 1000 Mbps güzel bir tercih olur. Hizin tamamini alamayacaksa gerek yok. 500 Mbps de fazlasiyla is görecektir.
Aynen o da var. 1000 Mbps bağlattıktan sonra altyapınız bu kadar destekliyor deyip 600 Mbps verebilirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı