50 Mbps 700 TL internet önerisi

CheonsaMiraew

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12400f 16gb ram GTX 1070ti 1TB SSD 650w +80 PSU
50Mbps olacak bütçe maksimum 700TL diyebilirim.
Televizyon film dizi spor kanallari olacak ve limitsiz internet lazim.
Müşteri hizmetlerine kolay ulasabilecegimiz kaliteli güvenceli hızlı sağlayıcı varsa yanıtlarınızı bekliyorum dostlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Müşteri hizmetlerine kolay ulasabilecegimiz kaliteli güvenceli hızlı sağlayıcı varsa yanıtlarınızı bekliyorum dostlar.
Türknet 89 mbite 375 lira fiyat çektiler. Şuan kullanıcısıyız. İnternet ya 1 ya 2 kere kesilmiştir o da TT yüzünden. Öneririm. Davet kodum da aha bu MQX38WG95SWP. Bu kodla 1 aylık internet bedavaya geliyor :).

Turkcell Superonline önerebilirim. 11 yıl önce değiştirdim, bal gibi çalışıyor hâlâ. 100 Mbps, TV+ da bazı paketlerin yanında ücretsiz geliyor.

Türknet, müşteri hizmetleri en iyi firma diyebilirim. Sizin arayıp da, müşteri hizmetlerine ulaşmak için 1 e bas 2 ye bas, uğraşmanıza gerek yok. Talep açıyorsunuz, 10dk içinde arıyorlar. 7/24.

Hocam bizde 62 Mbit'e 500TL fiyat ve kodemi bizden istediler.
Peşin ödeme ile almıştır, onu kullanıyordur hala. Fiber altyapı hariç, modemi kullanıcı satın alıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı