50 Mbps aile evinde yeterli mi?

Bakü'de yaşıyorum. Burada 100 Mbps bile 450 TL 200 Mbps ne kadar fikrim yok.
Ben sizin Bakü'de yaşadığınızı bilmiyordum kusura bakmayın. Sizi Türkiye'de sanıyordum. TL'ye çevirmeden kaç paraya geliyor birim olarak. TL'ye çevirince doğru olmuyor çünkü. Pinginizin artmasını etkileyecek olan aslında upload hızıdır bilginiz olsun. Download hızı fazla etkilemez ping artışlarında. Eğer simetrik ise 50/50mbps olarak veriyorlarsa o zaman rahat kullanabilirsiniz 6 kişilik evde.

Baktelekom almaq isteyirsense gerek üstünde modemde alasan. Verdikleri modem çox pisdi.

Aha Baktelecom'a qoşulacağam. Bildeyim qederiyle ONT modem veriller.

Ben sizin Bakü'de yaşadığınızı bilmiyordum kusura bakmayın. Sizi Türkiye'de sanıyordum. TL'ye çevirmeden kaç paraya geliyor birim olarak. TL'ye çevirince doğru olmuyor çünkü. Pinginizin artmasını etkileyecek olan aslında upload hızıdır bilginiz olsun. Download hızı fazla etkilemez ping artışlarında. Eğer simetrik ise 50/50mbps olarak veriyorlarsa o zaman rahat kullanabilirsiniz 6 kişilik evde.

Evet simetrik 50/50 Mbps.

Aha Baktelecom'a qoşulacağam. Bildeyim qederiyle ONT modem veriller.

Evet simetrik 50/50 Mbps.
Bizdeki çoğu operatör asimetrik olarak verdiği için kafam oraya gidiyor. Ben 1GBPS internet kullanıyorum GPON altyapı üzerinden. 1000mbps Download/55mbps upload hız.

Teşekkür edirem. Özleri soruşacağlar yoxsa men deyim. Bir de siz işledirsinizse Baktelecomu beyenirsiz?
Yox mütleq siz deyin özlerine qalsa huawei verecekler. Günümün çox hissəsi kompüterle olduğundan ethernet ile qoşmuşam tam süreti ala bilirem. Ancaq bele telefon ile otaqlar arasında tutumu yaxşı deyil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı