50 Mbps internetin performansı nasıl olur?

Hairpen

Picopat
Daha fazla  
Digitürk VDSL 50Mbps paket almayı (altyapım destekliyor) düşünüyorum ama kopmalar ping sorunu gibi şeyler meydana gelir mi? Kullanan varsa bilgilendirebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
50 mbps internetle eğer altyapı tam verirse saniyede 6 mb gibi bir indirmeye sahip olursunuz.

Normalde modeminiz işlemleri yapsa (altyapı düzgünse) 24 mbps interneti de verimli kullanırsınız. Altyapının iyi olduğunu varsayarsak ping, donma, hız stabilliği vs her şey modemin gücüne bağlı.

Kıytırık bir modem bir şey izlediğinizde diğer cihazları perişan eder

Firmalar genelde çok dandik modemler veriyor, benimki yan oda da bile zor çekiyor. İnternet hızı senin için önemliyse modem alabilirsin.

Kopma, ping olur mu bilemem ama mümkünse taahhütlü internet kullanma, kullanıcaksan da 1 yıldan fazla olmasın.

Üyeliğin başladıktan bir iki ay sonra Digitürk'ten, D-Smart'tan arıyorum indirimli internet için TV hizmeti alın diyen olursa yeme, dolandırmaya çalışıyorlar. Hepsi tecrübeyle sabit.

50 mbps internetle eğer altyapı tam verirse saniyede 6 mb gibi bir indirmeye sahip olursunuz.

Normalde modeminiz işlemleri yapsa (altyapı düzgünse) 24 mbps interneti de verimli kullanırsınız. Altyapının iyi olduğunu varsayarsak ping, donma, hız stabilliği vs her şey modemin gücüne bağlı.

Kıytırık bir modem bir şey izlediğinizde diğer cihazları perişan eder
Firmalar genelde çok dandik modemler veriyor, benimki yan oda da bile zor çekiyor. İnternet hızı senin için önemliyse modem alabilirsin.

Kopma, ping olur mu bilemem ama mümkünse taahhütlü internet kullanma, kullanıcaksan da 1 yıldan fazla olmasın.

Üyeliğin başladıktan bir iki ay sonra Digitürk'ten, D-Smart'tan arıyorum indirimli internet için TV hizmeti alın diyen olursa yeme, dolandırmaya çalışıyorlar. Hepsi tecrübeyle sabit.
Modemim iyi keenetic extra dsl kullanıyorum.
Fiyat nedir hocam? Kurulum modem ücreti vb şeyler alıyorlar?
Fiyat 24 ay 130tl, kurulum ücreti ne kadar bilmiyorum modeme gerek yok zaten.

Hocam o işler hiç belli olmuyor tamamen altyapının kalitesine bağlı kimi çok memnun olup kimi hiç memnun olmayabiliyor her şey şans diyebiliriz.
Millenicom kullanıyorum 3 ay 125TL ödedim şimdi 150 yapmışlar ve geceleri ping çıkıyor o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum olmadı türknete veya netspeed geçerim.

Modemim iyi keenetic extra dsl kullanıyorum.

Fiyat 24 ay 130tl, kurulum ücreti ne kadar bilmiyorum modeme gerek yok zaten.

Millenicom kullanıyorum 3 ay 125TL ödedim şimdi 150 yapmışlar ve geceleri ping çıkıyor o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum olmadı türknete veya netspeed geçerim.
Aynı modemden bende var dediğim konuda mükemmel sıkıntı yaşamazsınız

Hat değerlerinizi atarsanız fikir sahibi olabiliriz. Arayüzde menüde tanılama kısmında dsl hat verileri.

Aynı modemden bende var dediğim konuda mükemmel sıkıntı yaşamazsınız

Hat değerlerinizi atarsanız fikir sahibi olabiliriz. Arayüzde menüde tanılama kısmında dsl hat verileri.
Hat değerlerim bunlardır:
1657620730529.png

Hat değerleriniz gayet güzel. Geçme nedeniniz nedir tam hız alamadığınız için mi geçmek istiyorsunuz?
Evt şuan test yapıyorum ve 50-60 gösteriyor upload 5 ve geceleri ping çıkıyor digitürk e baktım biraz sorunlu gözüktü türknet geçsem mi diye düşünüyorum şuan, sizce geçmeli miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı