50 Mbps internette xCloud performansı nasıl olur?

Hocam drop az da olsa giriyor. Ama şöyle bir sorun varki Bluetooth ile Wi-Fi'ye 2.40GHz ile bağlanınca parazit yapıyor. Hani gamepadde olur mu bilmem ama. Ms konusuna gelince sürekli değişiyor ama genelde fena değil. Eminim Türkiye sunucuları gelince daha iyi olacaktır. Eğer Türkiye sunucusu olmaması sizin için sıkıntı değilse ve Geforce Now'a o kadar para veremeyecekseniz xCloud iyi bir sseçenek olacaktır.
GeForce now pahalı, Xcloud droplu.
Kararsız kaldım.
Öneriniz nedir hocam.
Akıcılık varmı azda olsa.
Ms kaç hocam sizin en az / max

Elimde PS4 gamepad i var. Bluetooth ile bağlanıyor telefona. xCloud da sıkıntı çıkarır. GeForce NOW da sıkıntı çıkarmaz. xCloud da rootsuz bir şekilde Xbox Controller gibi tanıtılıyor diye biliyorum.

Ha ben konsol sandım. Bu arada XCloud'da oynayabilirsiniz PS4 gamepad ile zaten desteği var.

Screenshot_20220826-121327_Chrome.jpg

GeForce now pahalı, Xcloud droplu.
Kararsız kaldım.
Öneriniz nedir hocam.
Akıcılık varmı azda olsa.
Ms kaç hocam sizin en az / max
Hocam en az 40 ms ama bazen 1sn gecikmeye ulaşabiliyorum. Ama yinede mobil veride bu sorunlar olmuyordu benim altyapıda eski olduğundan hep 30 çekemiyorum bu yüzden sizde eğer altyapınızda iyiyse sorun yaşamazsınız.

@THaless bence 1 ay abonelik alıp dene Xcloud'u klavye ile. Baktın rahat, 3 yıllık alırsın. Ama performans kötüyse GFN'yi denersin.
Hocam klavyeyle çalıştığından eminsiniz değil mi? Tarayıcıda çalışmıyorduda belki mobilde çalışıyordur.

GeForce NOW pahalı, xCloud droplu.
Kararsız kaldım.
Öneriniz nedir hocam.
Akıcılık var mı az da olsa.
Ms kaç hocam sizin en az / Max.

Hocam GeForce NOW deneyin diğerini de deneyin hangisini severseniz onu alın. Bu arada GeForce NOW indirimi var şu an.

a29e036b-85b8-ba19-e78c-a59692f26ff3.jpg

Hocam en az 40 ms ama bazen 1sn gecikmeye ulaşabiliyorum. Ama yine de mobil veride bu sorunlar olmuyordu benim altyapıda eski olduğundan hep 30 çekemiyorum bu yüzden sizde eğer altyapınızda iyiyse sorun yaşamazsınız.

Hocam klavyeyle çalıştığından eminsiniz değil mi? Tarayıcıda çalışmıyorduda belki mobilde çalışıyordur.

Klavye eklentisi var Chrome'da.

Hocam en az 40 ms ama bazen 1sn gecikmeye ulaşabiliyorum. Ama yinede mobil veride bu sorunlar olmuyordu benim altyapıda eski olduğundan hep 30 çekemiyorum bu yüzden sizde eğer altyapınızda iyiyse sorun yaşamazsınız.

Bizim altyapı iyi saniyede max 5,6 MB indiriyor

Hocam GeForce NOW deneyin diğerini de deneyin hangisini severseniz onu alın. Bu arada GeForce NOW indirimi var şu an.

Eki Görüntüle 1496215

Klavye eklentisi var Chrome'da.
İndirim iyiymiş 30 tl

Hocam sizin altyapı sorun çıkarmaz öyleyse. Eğer oyun kütüphanenis genişse Geforce Now alın ama eğer çok oyununuz yoksa Gamepass alıp xCloud kullanın.
Xcloud alacağım. 45 TL lik üyelikten almak gerek değilmi?

Ha ben konsol sandım. Bu arada XCloud'da oynayabilirsiniz PS4 gamepad ile zaten desteği var.

Eki Görüntüle 1496212
Hocam benimki android 8.
Elimde 3 tane Ps4 gamepadi var. Otg kablo ile takıp denemek mi daha mantıklı yoksa bluetooth ile mi?

Aynen böylece PC oyunlarındanda faydalanırsınız.
Rahatsız ettim hocam. Gamepass üyeliğini almadan önce bulut yazısının görünüp/görünmediğini test etme imkanım varmı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı