50 Mbps internette xCloud performansı nasıl olur?

THaless

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core 2 Duo T6600 2.2 Ghz | Ati Mobility Radeon Hd 4570 | 120 GB Sdd | 2x2 Ddr3 800 mhz Ram | Windows 10 19h2 Home
Merhaba arkadaşlar, başlıkta gördüğünüz gibi. PS4 konsolu var elimde kararsız kaldım. xCloud mu GeForce NOW mı? xCloud daha uygun daha çok çeşitli. Yorumlarda çok kötü olduğu, kastığı söyleniyor. Telefondan 50 Mbps 2.4 GHz ile ne tür bir sonuç alırım. Yardımcı olan arkadaşlar şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şimdi xCloud'un kasma sebebi henüz Türkiye sunucularının gelmemesi. Ancak ben 2.4GHz 30 mbps hızla bile gayet stabil oynayabiliyorum. Eğer gamepass varsa sizde xCloud Türkiye sunucularıda gelince en mantıklısıdır.
Not: xCloud için gamepad gerek.

Telefondan Wi-Fi aracılığıyla bağlantı kurduğunuz için elbette sorunlar olacaktır. xCloud Türkiye'de henüz kullanılmıyor bildiğim kadarıyla, o yüzden çok daha kötü bir performans sağlar VPN ile girmek zorunda kalacağınız için. Yani genel anlamda GeForce NOW daha mantıklı gibi duruyor ama dediğim gibi Wi-Fi bağlantısı olduğu için sorunlar olacaktır.

xCloud Türkiyede olmadığı için daha çok gecikme olur. Geforcenow Türkiye sunucusu olduğu için daha rahat olur, dene .
Ortalama ne kadar gecikme olur 200 ms e kadar uygun.

Hocam şimdi xCloud'un kasma sebebi henüz Türkiye sunucularının gelmemesi. Ancak ben 2.4GHz 30 mbps hızla bile gayet stabil oynayabiliyorum. Eğer gamepass varsa sizde xCloud Türkiye sunucularıda gelince en mantıklısıdır.
Not: xCloud için gamepad gerek.
Hocam sizdemi telefondan oynuyorsunuz. Stabil ise 45 TL yatırıp alacağım. Param boşa gitmesin.

Merhaba arkadaşlar, başlıkta gördüğünüz gibi. PS4 konsolu var elimde kararsız kaldım. xCloud mu GeForce NOW mı? xCloud daha uygun daha çok çeşitli. Yorumlarda çok kötü olduğu, kastığı söyleniyor. Telefondan 50 Mbps 2.4 GHz ile ne tür bir sonuç alırım. Yardımcı olan arkadaşlar şimdiden teşekkürler.

Hocam ikisini de kullanamamanız lazım PS4'te.

Hocam ikisini de kullanamamanız lazım PS4'te.
Elimde Ps4 gamepad i var. Bluetooth ile bağlanıyor telefona. Xcloud da sıkıntı çıkarır. Geforce now da sıkıntı çıkarmaz. Xcloud da rootsuz bir şekilde xbox controller gibi tanıtılıyor diye biliyorum.

Ortalama ne kadar gecikme olur 200 ms e kadar uygun.

Hocam sizdemi telefondan oynuyorsunuz. Stabil ise 45 TL yatırıp alacağım. Param boşa gitmesin.
Hocam ben telefondan oynuyorum yaklaşık 100 oyunu fakat geri kalan 300 oyunu oynamak için gamepad gerek. Gamepadde herhangi bir bluetooth ile bağlanan gamepad olabilir (PS3, Xbox 360 falan veya replika gamepadler)

Hocam ben telefondan oynuyorum yaklaşık 100 oyunu fakat geri kalan 300 oyunu oynamak için gamepad gerek. Gamepadde herhangi bir bluetooth ile bağlanan gamepad olabilir (PS3, Xbox 360 falan veya replika gamepadler)
Ben Ps4 gamepadi ile oynayacağım. Kaç ms ile oynuyorsunuz, drop giriyormu?

Ben Ps4 gamepadi ile oynayacağım. Kaç ms ile oynuyorsunuz, drop giriyormu?
Hocam drop az da olsa giriyor. Ama şöyle bir sorun varki Bluetooth ile Wi-Fi'ye 2.40GHz ile bağlanınca parazit yapıyor. Hani gamepadde olur mu bilmem ama. Ms konusuna gelince sürekli değişiyor ama genelde fena değil. Eminim Türkiye sunucuları gelince daha iyi olacaktır. Eğer Türkiye sunucusu olmaması sizin için sıkıntı değilse ve Geforce Now'a o kadar para veremeyecekseniz xCloud iyi bir sseçenek olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı