50 net civarı için nasıl çalışılmalı?

Kinesit

Picopat
Arkadaşlar 40-50 civarı net yapsam yeterli. Ne önerirsiniz, nasıl çalışmalıyım?

Öncelikle Türkçe özürlüsüyüm çünkü dil bilgisi ve paragraf hiç çözmedim hayatımda.

Türkçe dediğim gibi sıfır.
Matematikte mutlak değere geldim.
Geometride ise rehber matematiğin sıfırdan TYT geometri kampına başladım. Geometri için ne yapmalıyım?
Fizikte madde ve özellikleri bitmek üzere.
Kimya'da maddenin hallerine başlayacağım.
Biyolojiye hiç başlamadım.
Sosyale de hiç başlayamadım daha.

Saydığım derslerden daha önce hiç temelim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 40-50 civarı net yapsam yeterli. Ne önerirsiniz, nasıl çalışmalıyım?

Öncelikle Türkçe özürlüsüyüm çünkü dil bilgisi ve paragraf hiç çözmedim hayatımda.

Türkçe dediğim gibi sıfır.
Matematikte mutlak değere geldim.
Geometride ise rehber matematiğin sıfırdan TYT geometri kampına başladım. Geometri için ne yapmalıyım?
Fizikte madde ve özellikleri bitmek üzere.
Kimya'da maddenin hallerine başlayacağım.
Biyolojiye hiç başlamadım.
Sosyale de hiç başlayamadım daha.

Saydığım derslerden daha önce hiç temelim yok.
türkçede paragraf ve problemlere asılsanız zaten diğer dersleride katarsak 50 - 70 civarı netiniz olur

türkçede paragraf ve problemlere asılsanız zaten diğer dersleride katarsak 50 - 70 civarı netiniz olur
Eline bir deneme al ve çöz soruları anlayana kadar başından kalkma üşenme
İşte hocam deneme çözecek durumda değilim. Çoğu derste sıfırım temelim bile yok. Konu anlatımlarını izleyerek buraya kadar geldim önceden temelim olmadığı içinde baya zamanım gidiyor bir derse.

taktiklerle paragraf videoları var tavsiye ederim işe yarıyor =) tabi paragrafta devamlılık lazım zaten 20 soru civarında paragraf çıkıyor hangi bölümü istiyorsun ?

70 net sınava da dayalı fakat o kadar da kolay bir net değil, şunun şurasında 3 ay falan kaldı.

Geometri yeteneğiniz varsa oradan 9 net hazır.
Türkçeyi isteseniz de istemeseniz de çözmek zorundasınız, paragraf abanın.
Sosyaller genele okuma anlama fakat yine de bi tekrar yapın.

İşte hocam deneme çözecek durumda değilim. Çoğu derste sıfırım temelim bile yok. Konu anlatımlarını izleyerek buraya kadar geldim önceden temelim olmadığı içinde baya zamanım gidiyor bir derse.
ozaman bütün konuları bittirip deneme çözüp eksik ve hata yaptığın konulara çalışman gerek.
moral bozacak bi durum yok merak etme.

matematikte de problemlere bak zaten sayı problemleri sorularının çoğu mantıksal sorular kolayca yapılabilir.

ozaman bütün konuları bittirip deneme çözüp eksik ve hata yaptığın konulara çalışman gerek.
moral bozacak bi durum yok merak etme.
Umarım yetişir hocam ya.

matematikte de problemlere bak zaten sayı problemleri sorularının çoğu mantıksal sorular kolayca yapılabilir.
Tamamdır teşekkür ederim öyle yapacağım.

Bir de matematikte mert hocanın 2022 kampından mı gideyim yoksa SML hocanın kampından mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı