50 TL Fark ile Asus Strix GTX 1070 Yerine MSI GTX 1080 Armor Almak

20466

Megapat
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta dediğimi dün yapmış bulunmaktayım zaten :) Ancak doğru mu yaptım yanlış mı bilmiyorum. 50 lira daha fazla vererek GTX 1080 modelini alabiliyordum ben de aldım. MSI GTX 1080 Gaming X modeli, armordan 150 lira daha pahalıydı onu almadım. Vermişken onu da vereyim diye diye zaten bir yerde durmak lazım. Soru şuraya geliyor yani piyasadaki en iyi GTX 1070 modeli yerine çok az bir miktar daha ödeyerek nispeten düşük profilli bir GTX 1080 modeli alınması mantıklı mı? Nispeten "düşük" profilli diye pazarlanan modeller normal kullanımda ve çok az OC ile sorun çıkarır mı sıcaklık ses vs. açısından?

Hiç dert değil bence. Sonuçta 1080 gibi bir kral satın almışssınız güle güle kullanın :)

Gaming X ile Armor arasında tasarım, hız frekansı ve soğutma farkı var. Armorda Twin Frozer 5 kullanılıyoken Gaming X'de Twin Frozer 6 kullanılıyor.

Ne kadar soğutma, frekans vs. farkları olsa da 3-4 fpsten fazla fark olacağını zannetmiyorum, sıcaklık da fark yaratmaz umarım. Zaten 50 lirayı almışken 1080 alayım diye vermişim, onu da almışken Gaminx X alayım diye 150 lira daha vermek gelmedi içimden ne bileyim. İçim rahatladı şu an teşekkür ederim :) Ürünü Nisan ortasına kadar deneyebilme şansım yok. O yüzden 1 ay boyunca içimi kemireceğine buradan sorayım dedim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı