50 TL Steam oyun önerisi

Metehan456

Hectopat
Katılım
10 Mayıs 2017
Mesajlar
44
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhabalar. Bildiğiniz üzere 22 Haziran'da Steam'de yaz indirimleri başlayacak. Ben de bu yüzden büyük ihtimal yarın 50₺'lik cüzdan kodu alacam.
Yılbaşında Steam'de 0.04 kuruş vardı ertesi gün girdiğimde param yoktu. O yüzden bende 50₺ yatırırken biraz tedirginliyim. Cüzdan kodu indirimlere kadar silinmez değil mi? Bir de oyun tavsiye edersiniz çok sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye 'in dediği gibi silinmesi mümkün değil. Hiçbir zaman böyle bir sorun yaşamadım.
Ne tür oyunlar arıyorsunuz? Ayrıca şuan hangi oyunların nasıl bir fiyatta olacağını bilmediğimizden dolayı tam bilmek mümkün değil, yinede tahmin edebiliriz.
 
PUBG henüz çok yeni bir yapım. İndirimlerden etkilenmeyebilir. O yüzden ona çok heveslenmemek lazım lakin 50TL'ye düşerse de kaçırmamak lazım.
 
Açık dünya online FPS oyunu istersen kesinlikle H1Z1 Just Survive öneririm. Build, loot sistemi gayet güzel ve en keyif aldığım oyundur kendisi. 1500 Saat oynamışlığım var öğrenince gerçekten çok sarıyor.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı