50 TL VDS Önerisi

WordPress yardım grubu olarak arkadaşlarla indirim alabileceğimiz bir hosting araştırması yapmaya karar verdik. Birkaç yerde veriyorum ismini okuyunca herhalde iyi firmalardan diye düşünerek başka bir firma ile beraber bu firmadan en ucuz Hosting'den aldım. Fiyatı 20 TL. Ben sadece test amaçlı aldığım için ucuzundan bir aylık aldım. Sonra 3-4 saat boyunca site yükledim deneme falan yaptım ve hız olarak memnun kalmadım. İstediğim performansı alamadığımdan sebep iade etmek istedim biz keyfi olarak iade kabul etmiyoruz dediler.

Türkiye'den ve dünyanın başka ülkelerinden Rusya Amerika gibi en az 20 tane hosting denedim. İade süresi zarfında iademi bu şekilde reddeden ilk defa bir firma görüyorum. Ben zaten iyi bir firma bulma arayışındaydım 20 TL'sinde değilim en azından iyi bir firma olmadığını anladım.

Kıyasladığım hosting fimaları; veridyen, turhost ve alastyr gibi kendini kanıtlamış fiyatlar. Bu arada bu şikayeti yazmamım sebebi sistemlerinde ki yavaşlık falan değil. Belki yazmış olduğum diğer firmalar kadar değiller zaten fiyatları da daha uygun ama 3 saat sonra iade talep ettiğimde keyfi olarak iade kabul etmiyoruz test edecektiniz madem bize söyleseydiniz test ettirirdik demeleri komik.

Bu şekilde yorum yapmak istemezdim şu ana kadar da şikayet Var'a 4-5 tane şikayet yazmışımdır yıllardır açık olmasına rağmen ama kendileri istediler. Son mesajda iadeyi kredi olarak yükledik dediler ama bakmadım. Zaten kullanmayacağım sistemdeki iade ücreti benim ne işime yarar.

Kaliteli vds için öneririm.
Kayizer demişsiniz fakat gecikme değerleri oldukça yüksek.
Ekran Alıntısı.PNG

Bunun yerine sektörde tecrübe sahibi ve bir çok Referans'ı olan farklı bir Hosting'de ise bu şekilde.
Ekran Alıntısı.PNG

Alt taraftaki Hosting Ana Sayfa - Kapteyan Bilişim Teknolojileri
Alt taraftaki Hosting'in referansları.

Kayizer demişsiniz fakat gecikme değerleri oldukça yüksek. Eki Görüntüle 804248
Bunun yerine sektörde tecrübe sahibi ve bir çok referansı olan farklı bir hosting ise bu şekilde.
Eki Görüntüle 804252
Alt taraftaki hosting: Ana Sayfa - Kapteyan Bilişim Teknolojileri
Alt taraftaki Hosting'in referansları.

Kayizer.com için ping attığınız IP adresi Cloudflare'a ait. Amerika lokasyon bir IP adresinin yüksek ping vermesi doğal değil mi? IP adreslerini sorgulasaydınız keşke ping attıktan sonra.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı