50 TL'ye havya önerisi

Beratkocum16

Hectopat
50 TL'ye havya arıyorum daha yukarı çıkabilirim. Çok yukarı çıkamam 500'lere falan ama bayağı daha çıkabilirim. Kaliteli bir havya arıyorum set olmasına falan gerek yok. Bende gerekli eşyalar falan var. Önerdiğiniz varsa söyleyin yani Google'a 50 liraya havya yazıp ilk çıkanı atmayın. Yeter ha bilmiyorsunuzdur kaliteli havya, o zaman oyle yapabilirsiniz ama araştırın. İlk çıkan değil de kaliteli gözüken bir havya bulun benim için. En uygun 40W ama ben kendim araştırdığımda 30W ve 60W'yi aynı fiyata buldu. M 60W almayı düşündüm daha çok ısınır diye ama senin için en uygun 40W ise daha yükseğini alma dediler. Bunu da açiklayabilir misiniz? Daha yüksek Watt'lı bir havya alsam ne gibi bir sorun olur?

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Moderatör arkadaşlar yanlış düzeltmiş atmasından sonra "." gelmemesi lazımdı ben orda "atmayın o yeter" anlamında dedim biraz sinirli gibi görünmüş.
SMD eleman söküp takmak için mi kullanacaksınız ?
Evet yani başka işler içinde kullanacak olsamda onlar içinde kullanacağım.
Bunu bulmuştum ben mesela kaliteli gözüküyordu ama yinede buraya sorayım dedim Kalem Tipi Havya JS201A 30 watt
Nasıl?

Ben de bir kaç yıldır bunu kullanıyorum. Bir sıkıntı da yaşamadım.
Sizin attığınız hakkında pek bir bilgim yok maalesef.
Hediye olarak aşağıdaki havya gelmişti. Gayet güzeldi ama ben plastik eritince ucu bozuldu. Elimde de şuan yukarıdaki ürün olunca kullanmıyorum. Standlı isterseniz düşünülebilir.

Ben de bir kaç yıldır bunu kullanıyorum. Bir sıkıntı da yaşamadım.
Sizin attığınız hakkında pek bir bilgim yok maalesef.
Hediye olarak aşağıdaki havya gelmişti. Gayet güzeldi ama ben plastik eritince ucu bozuldu. Elimde de şuan yukarıdaki ürün olunca kullanmıyorum. Standlı isterseniz düşünülebilir.
Onu bunu bilmemde tam yasağa giriyoruz diye internettende sipariş vermedim geç gelir diye hiç biryerede gidememiştim a101 de gezinirken a101 e havya gelmiş tam o zaman pirhana marka havya aldım eve bir geldim sadece başlık ısınıyor uçta ısınıyor ama baş kızardı birazdaha dursa eriyecek bizide tehlikeye atıyorlar kendileride batıyorlar ne olur karardan azıcık kısıp kaliteli yapsan sonra zaten büyüyüp daha fazla fiyata satabileceksin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı