Symbol 1.2 benzinli olanlar alınabilirMerbaba araçtan beklentilerim:
Sorun çıkarmasın, parçası ucuz olsun.
Benzinli olsun.
Biraz da konfor yeterli benim için.
Symbol 1.2 benzinli olanlar alınabilir.
Clio 3-4 1.2 benzinli olanlar alınabilir.
Konfor çok bunlarda yok ama model yılı yüksek yeni araçlar.
Ya da temiz bir megan 2 alınabilir 2008 2009 model düşük km dolu paketi.
Accent era olabilir 230bin km altı 1.4 benzinli olanlar ticari çıkması olmayan alınabilir.
Dolusu ile boşu arasında çok fark var konfor anlamında eskiden 2-3 yaşında olduğu zamanlar Megan 2 nin tanıdıklarmızda vardı o yıllar sorunsuz ve fiyatına göre iyidi benzinlisi için konuşuyorum. İkinci el de temizine denk gelmek önemli şimdi ikinci el de 120bin km de ki araba ile 300bin km araba bir değil ben şahsen çok el değiştirmemiş 120bin km altı dolu paket bir Megan 2 1.6 16v manuel bu paralara tercih ederdimMegane 2 elektrik aksamında bir problem çıkartırda çözülmüyor insanı çileden çıkartıyor ki kronik denmese bile birçok örneğini gördüm ben özellikle privilage paketlerinde. En boş paketi au ile başlayan bir şeydi onlarda ama hiç elektrik aksamında sorunlu araç görmedim. Alcak olsam boş paket alırım Megane 2'yi dolusu ile boşu arasında ortalama 50 lira fiyat fark ediyor.
Era 1.6 Corolla'dan sonra en güzel tercih olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.