500-1000 TL arası en iyi mekanik klavye önerisi

kerimcanxyzx

Picopat
Katılım
2 Kasım 2022
Mesajlar
240
Çözümler
1
Arkadaşlar ses kisma ve acma tusu olacak veya birliktede olabilir ama güzel bir klavye istiyorum. Tarzı ve şekili güzel olsun eğer düzgün klavye gosterebilirseniz bu klavyeyi almaktan vazgeçeceğim. Razer blackwindow V3 almayi dusunuyorum 1800 TL pahali. 6 ay bekleyeceğim bunu almak icin. Eger guzel onerirseniz hemen alabilirim.
 
Switch olayı nedir pek bilgim yok hocam.
Normal(membran) klavyelere göre tepkime olarak daha hızlılar. Blue switch tam bastığınızda algılar, fazla sesli bir switch. Red ise en ufak kuvvette bile algılayan blue'dan daha sessiz olacak bir switch. Üstü kapalı kısaca böyle anlatabilirim. Eğer fazla ses sıkıntıysa red switch olarak isteklerinize uyan güzel bir klavye yok maalesef. Apex 3 var ama mekanik olmamasına rağmen fiyatı aşırı yüksek bence.


https://www.technopat.net/sosyal/konu/klavyeler-mekanik-klavyeler-ve-switchler.652213/
 
Normal(membran) klavyelere göre tepkime olarak daha hızlılar. Blue Switch tam bastığınızda algılar, fazla sesli bir Switch. Red ise en ufak kuvvette bile algılayan Blue'dan daha sessiz olacak bir Switch. Üstü kapalı kısaca böyle anlatabilirim. Eğer fazla ses sıkıntıysa red Switch olarak isteklerinize uyan güzel bir klavye yok maalesef. Apex 3 var ama mekanik olmamasına rağmen fiyatı aşırı yüksek bence.

https://www.technopat.net/sosyal/konu/klavyeler-mekanik-klavyeler-ve-switchler.652213/

Seste herhangi bir sorun yok ses olsun ama parama göre alabileceğim en iyi klavyeyi almak şu an yani hızlı bir tepkimesi olsun RGB o kadar önemli değil veya ses seviyesi.
 

Geri
Yukarı