500 TL İkinci El Bilgisayar Toplama

exsoso10

Kilopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
500 TL bütçem var, ikinci el toplayacağım, ne toplayabilirim DDR3 RAM slotu girişli? LoL oynuyorum, PUBG oynuyorum. Evet biraz zor ama sizler ne önerir siniz acaba? Şu anakartı al şu işlemciyi tak falan.

Kabaca bir hesap yapmak gerekirse; 4GB Ram=65-80tl arası(4 slotlu anakart bulursan 6GB yaparsın minimum oynarsın), 350TL'ye RX 460 satılıyor, E5450 işlemci 110TL(Bir ara 50TL satıyordu herkes belki hala o civarda bulabilirsin), 50TL PSU, 50-70 arası anakart, 30TL'ye HDD bulursun. Yani şuanda elinde eski bir kasa olsaydı anakartı da içinde bulunsaydı aslında 500TL ye yapılabilirdi. Aslında şuan bile yapılabilir fakat düşük fps ile oynarsın ne kadar zevk alırsın orası meçhul. HD 7770 gibi kart takarsın tüm ayarları düşürürsün, çözünürlük vs. arka planda çalışan uygulamaları da kapatırsın anca o şekilde oynarsın. Daha önceden Q9550, HD7770, 4GB Ram ile Fifa 19 medium, 1600x1200 ayarlarda denemiştim gayet de iyiydi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı