500-600 TL Mekanik Klavye Önerisi

BeqTec

Hectopat
Katılım
8 Şubat 2015
Mesajlar
204
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi forumlar arkadaşlar , yaklaşık 1 aydır mekanik klavye arıyorum. Neredeyse her türlü klavyeleri araştırdım fakat hala karar veremedim. İlk olarak aklımda Razer Blackwidow Chroma vardı fakat plastik yapıda olması ve switchlerinin Kalih switch olması açısından dayanıksız olduğunu öğrendim. Steelseries klavyelerinde ise Apex m800'e baktım ancak sessiz olması memnun etmedi. Corsair almak istiyorum ancak yurtdışından daha önce sipariş vermediğim için tedirginim. Şu aralar herkes tarafından önerilen Motospeed CK108 adlı klavyeyide inceledim ancak CK108'de Gearbest'te olduğu için yurtdışından gelecek ve yurtdışından daha önce alışveriş yapmadığımdan pek fazla bilgim yok. Motospeed CK108 kullanan arkadaşlar var ise lütfen klavye hakkındaki görüşlerini paylaşşın.

Klavyede MX Brown düşünüyorum ayrıca RGB olması benim için önemli ve genellikle H1Z1 , CS:GO , Payday 2 ,GTA 5 gibi oyunlar oynuyorum. Ayrıca daha önce Amazon veya Gearbest gibi sitelerden alıışveriş yapmış arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
 
corsair strafeyi 262 tl ye hızlı kargo ile amazondan alıcaktım ama enpara kartım sağolsun alışveriş yapamadım yeni kart gönderdiler klavyenin fiyatı arttı. dolardan hızlı yükseliyor mübarek
 
@deletedrandomstring138948 merhaba. Bu yurt dışı alışveriş gümrük sınırlamalarından falan sonra o klavyeyi alırken bir sorun çıkartmıyorlar mı sana aldığın zaman ?

Ben hiç yurt dışından malzeme almadım fakat elimde dediğin klavye için yeteri kadar param var. Eğer sıkıntı çıkmıyor ise onu alabilirim. Aksi taktirde 6gv2 alıcam.

eğer bu mesajımı görür ve geri dönüş yaparsan çok sevinirim.
 
@BurakC Merhabalar. Yurtdışı gümrük sınırı bildiğimiz üzere 30€ ya düştü fakat 16 ocakta yürürlüğe girecek ama şimdiden amazon bunun için vergi almaya başlamış. Gümrük sınırlandırması yürürlüğe girince yüksek ihtimal şuan ki gümrük sınırı olan 75€ üstünde bir ürün aldığımızda amazon bunu hesaplayıp kargo + vergi ekleniyor.
Mesela corsair k70 için inceleyelim:
Price: $99.99 + $32.81 Shipping & Import Fees Deposit
99.99 dolar ürünün ücreti. 32.81 dolar kargo ve vergi ücreti.
Amazon bunları senden peşin olarak alıp evine kadar gönderiyor.
Şuan sipariş verdiğim ve alamadığım klavyenin fiyatını inceleyelim.
$79.99 + $28.97 Shipping & Import Fees Deposit to Turkey
413 TL'ye denk geliyor güncel dolar kuruyla.
Türkiye'de en ucuz 575 TL'ye satıldığını varsayarsak güzel fiyat yinede.
Tabii ki benim sipariş verdiğim zaman ki ücretle arasında uçurum gibi bir fiyat farkı var yinede sizin kararınız.
Şuan en mantıklısı 6gv2 almak 250 tlye 2 yıl Türkiye garantili adeksden alabilirsin. ben G610 ile bunun arasında kaldım kararımı bir türlü veremiyorum. Buda benim konum belki incelemek istersin.
FPS oyunu için 350 TL klavye tavsiyesi
 
@deletedrandomstring138948 ben de aynı kararsızlık arasında kaldım fakat 610 un tuşlarında takılma sıkışma gibi sorunlar olduğunu gördüm "610 problems" tarzında basit bir aratma ile google'da bir çok konusunu bulabilirsin.

6gv2 de bunun aksine "9months later 6gv2" gibi baya bir video gördüm ve hala aynı kaldığını savunuyorlar.

Ben 6gv2 alıcam fakat güvenemiyorum başka klavye de alınabilir mi düşünmüyor değilim.Hazır bu kadar para veriyoruz en azından bir ışığımız olsun diye düşünüyorum :D
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı