500-700 TL arası fare önerisi

Bütçe
500 - 800 TL
Yeni aldım sayılır. Xbox gamepad için pil ve şarj aleti almıştım o yüzden bataryasız olması benim için bir sorun olmadı. Tek eksiği malzeme kalitesidir benim için ancak öyle çok da kötü değil. Pil ömrü bir hayli uzun görünüyor, üstüne ben de dpi tuşlarına farklı modları atadım, oyun dışında düşük tarama hızında kullanıyorum, büyük ihtimalle 1 aya yakın dayanacaktır. Sensör ve mekanik tuşlar da güncel teknolojilerde. Scroll'u aşamalı dönüyor, bu benim için aslında bir eksi ancak rekabetçi oyuncular için artı sanırım. AA ve AAA piller tercihe göre takılabiliyor, ağırlığa önem veriyorsan, AA takıp 85 Gram olarak kullanabilirsin, V2 Pro'dan daha hafife geliyor. Bir de RGB'si yok ki benim en sevdiğim özelliği, ama çoğu kullanıcı için sorun olabilir. Kısaca, ucuz olmasının nedenleri RGB olmaması, pilli olması ve malzemesinin üst modellere göre biraz daha ucuz olması. Bunlar dışında bir hayli iyi.

Oyun için kullanacağım makul 500 TL, zorunlu 700 TL, taş çatlasa 800TL fare var mı? Kullandığım fare ömrünü tamamlamak üzere. LoL oynarken ve bazen sitelere bakarken ara sıra atlama yapıyor, çok sinir bozucu. Önerilerinizi bekliyorum.

Oyun performansını düşürmeyecekse, donma, atlama yapmayacaksa kablosuz bunlar olur diyorsanız kablolu önerebilirsiniz.

Buradan karşılaştırmalara bakabilirsin.
 
Son düzenleme:
Hocam kablosuz dusunurseniz ve hafif orochi v2 bakabilirsiniz sahsen kullaniyorum iyidir sorun yasamadim, biraz kucuk ama konforlu incelemelerini mutlaka izleyin.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı